Vegán majonéz: babonéz

Gasztro

Vegán majonéz: babonéz

Ha fejtörést okozna, mivel helyettesítsd a majonézt. 

Hozzávalók:

  • 30 dkg főtt fehérbab
  • 1/2 teáskanál só
  • ½ teáskanál mustár
  • ízlés szerint citromlé
  • 1-1,5 dl olaj

Elkészítés:

A babot botmixerrel pépesítjük, hozzáadjuk a sót, a mustárt, a citromlevet, és jól kikeverjük. Ezután az olajat folyamatos keverés mellett apránként hozzácsorgatjuk.

 

 

 
 
 

 

Ajánljuk még:

15 karácsonyi dal fadíszítéshez és azon túl

Vannak dalok, amik nélkül nem ünnep az ünnep, és hogy a család egyetlen tagja se unja meg a lejátszási listát, évek tapasztalatából egy igazi (karácsonyi) zenerajongó teszi közkinccsé az évek kemény munkájával összeválogatott daltermést.