Vegán majonéz: babonéz

Gasztro

Vegán majonéz: babonéz

Ha fejtörést okozna, mivel helyettesítsd a majonézt. 

Hozzávalók:

  • 30 dkg főtt fehérbab
  • 1/2 teáskanál só
  • ½ teáskanál mustár
  • ízlés szerint citromlé
  • 1-1,5 dl olaj

Elkészítés:

Tovább olvasok

A babot botmixerrel pépesítjük, hozzáadjuk a sót, a mustárt, a citromlevet, és jól kikeverjük. Ezután az olajat folyamatos keverés mellett apránként hozzácsorgatjuk.

 

 

 
 
 

 

Ajánljuk még:

Birsalma, a gyógyító gyümölcs – 7 csodálatos recept őszi hangolódásra

Illatos és nagyon egészséges gyümölcs, magas C-vitamin-tartalma segíti az immunrendszert az őszi, megfázásos időszakban. Pektintartalma miatt az emésztésre is jótékony hatással van, rendszeres fogyasztásával csökkenthető a vércukor- és a koleszterinszint, antioxidánsai lassítják az öregedési folyamatokat. Nemcsak édes receptekhez ajánljuk, fanyarabb, savanykásabb íze okán húsokhoz is tökéletesen illik!

 

Már követem az oldalt

X