Az 5 kedvenc piténk őszre
2021.09.10.
A pitekészítést nem lehet megunni, és az ősz gyümölcstermései csábítanak is a konyhába. Nézzük, milyen gyümölcsös csodákat készíthetünk ebben az évszakban friss termésből.
1. Csavaros szilvás pite
A receptet ITT találod.
2. A szüreti nagy kedvenc: a szőlős pite
A pite receptjét ide kattintva érheted el.
3. Almás pite karamellizált fügével
A receptért kattints IDE!
4. Almás-diós pite cider szósszal
A receptért kattints IDE!
5. Sütőtökös pite
A receptért kattints IDE!
Ajánljuk még:
A magyar konyha háromféle halászlécsoportot különböztet meg: a dunai, a tiszai és a balatoni halászlét – legnagyobb vizeink szerinti értelemszerű csoportosításban. Mindhárom ételfajta közös jellemzője, hogy három fő alapanyagból készülnek: halhúsból, hagymából és pirospaprikából. A különbség az elkészítés módjában és a tálalás jellegzetességeiben rejlik.