Hozzávalók:
- 3-4 ek sült tök
- 1 kk méz
- 1 kk fahéj
- 1 kk szerecsendió
- 1 kk szegfűszeg
- 1 kk őrölt gyömbér
- 1 adag eszpresszó
- 250 ml tej
![sutotokos-tejeskave-recept-borbas-marcsi](/data/articles/113/1135/article-113597/sutotokos_tejeskave_recept_Borbas_Marcsi8_fit_1060x10000.jpg?key=7ed5fd05a5d164892540ae285b1c984e)
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A sütőtököt felszeleteljük, és pici cukorral megszórva puhára sütjük. Ezután a sütőtököt a fűszerekkel és egy kis tejjel együtt krémesre turmixoljuk. Főzünk egy eszpresszót, majd a püréhez öntjük. Habosított meleg tejjel elkeverjük.
A recept megjelenését a Smeg támogatta.
Ajánljuk még: