Receptek anyák napjára – válogatás apáknak és gyerekeknek, hogy jól sikerüljön az ágyba reggeli

Gasztro

Receptek anyák napjára – válogatás apáknak és gyerekeknek, hogy jól sikerüljön az ágyba reggeli

Anyák napján sok helyen lelkesek a gyerekek, és szeretnének ágyba reggelivel kedveskedni édesanyjuknak. Hogy ez a közös napindítás jól sikerüljön, olykor az apukák közbenjárására is szükség van. Most olyan recepteket mutatunk, amelyek minden résztvevőt megörvendeztethetnek: egyszerűek is, finomak is!

TOJÁSOS KLASSZIKUSOK 

Ha egyszer ágyba reggeli, akkor sokaknál egyértelmű: valamilyen tojásos finomságot jó készíteni! Lehet ez egy jó rántotta, valamilyen egzotikus finomság, egy brunchnak is beillő egytálétel, de akár esztétikus tojásos kosárkákat is készíthetünk – mindegyikhez van egy jó receptünk! Míg a gyerekek felverik a tojásokat, az apukák előkészíthetik a tésztát vagy a zöldségeket, és húsz perc múlva már ehettek is!

TÖKÉLETES VASÁRNAPI REGGELI: EXTRÁS EGG BENEDICT

 Egg Benedict

 

BORBÁS MARCSI RÁNTOTTÁJA

Tovább olvasok
 

 

LIBANONI TOJÁS

borbas-marcsi-libanoni-tojas

 

ZÖLDSÉGES QUICHE MINDEN JÓVAL

 

KRÉMSAJTOS ZÖLDSÉGES QUICHE

 

ÉDES KÉNYEZTETÉS ÁGYBA REGGELINEK

Ha inkább édes szájú embernek készül az ágyba reggeli, megpróbálkozhatunk valamilyen könnyű, desszertnek is beillő bruch-csal. Ha van elég időnk, jöhet a minipalacsinta, ha úgy érezzük, inkább hamarabb végeznénk a feladatokkal, csak keverjünk be egy dutch baby-t, ami mehet is a sütőbe, ha pedig igazán egészséges finomságra vágynánk, összedobhatunk egy sült túrós zabkását – garantáltan finomabb, mint a hétköznapi, gyorsan összekeverős zab!

KEFIRES MINIPALACSINTA

kefires palacsinta recept

 

DUTCH BABY

 

SÜLT TÚRÓS ZABKÁSA

 

KÖNNYŰ REGGELIK – MINDENKINEK

Ha nem nagy reggeliző az illető, de kedveskednénk valamivel, dobjunk össze egy turmixot! Lehet ez egy finom zöld turmix, valamilyen édesebb ízvilágú, epres-kókuszos vagy banános nyalánkság, de ha egészen luxusminőséget nyújtanánk, készítsünk csokis vagy karamellás italt!

EPRES-KÓKUSZOS TURMIX

 

TEJTURMIXOK: BANÁNOS, CSOKIS ÉS KARAMELLÁS ITALOK

 További reggelinek való recepteket ITT TALÁLTOK!

 

Már követem az oldalt

X