Mi lesz ma a vacsora? – Új hónap, új receptek!

Gasztro

Mi lesz ma a vacsora? – Új hónap, új receptek!

Még hogy a sertéshús egészségtelen!

A húsfogyasztásról – pláne a vörös hús fogyasztásáról – az utóbbi években, évtizedekben egyre komolyabb viták folynak, az asztali beszélgetésektől a tudományos értekezésekig minden szinten. Míg egyesek a húst-hússal diétára esküsznek, mások a vegán életmódot preferálják.

Szerintünk az lenne a fontos, hogy mindenki törődjön saját igényeivel, ismerje meg a testét, reakcióit, és ezek mentén alakítsa ki táplálkozási szokásait. Sokan vagyunk sokfélék, és így szép ez. Mindenki döntsön a maga sorsa, a maga tányérja felől. 

Tovább olvasok

Azok számára pedig, akik nem zárkóznak el a húsevés elől, szeretnénk új horizontot nyitni.

Új sorozatunkban Borbás Marcsi finomabbnál finomabb ételek elkészítése közben mutatja be, miről ismerszik meg az igazán ízletes sertéshús, és azt, miért érdemes időről időre helyet keríteni számára az asztalunkon! Mindez persze a minőségi, jó hentesáru kiválasztásával kezdődik – ebben Marcsinak a Budagyöngye hentese, Károly József volt segítségére.

A friss receptvideókat az EgyesCsatorna oldalán találjátok majd minden szerdán, pénteken és vasárnap! Az első videó február ötödikén kerül az oldalra.

 

Már követem az oldalt

X