Ősszel a gombás ételeknek is szezonja van, legnépszerűbb receptjeinket ITT gyűjtöttük össze nektek.
Hozzávalók:
- 25 dkg laskagomba
- 1 kis fej hagyma
- kakukkfű ízlés szerint
- só, frissen őrölt bors
Elkészítés:
A gombát feldaraboljuk, és az apróra vágott vöröshagymával kevés olajon megpároljuk. Ízlés szerint fűszerezzük, majd összeturmixoljuk, és már kész is a pástétom.
Kenhetjük melegszendvicsre, krémlevest is készíthetünk belőle, vagy sós süteményekbe való töltelékként is használhatjuk.
Kenyeret házilag is készíthetünk hozzá!
Ajánljuk még:
FŰSZERES KLASSZIKUS: CURRYS PACAL
SÜLT LIBACOMB SÜTŐTÖKPÜRÉVEL, GESZTENYÉVEL ÉS SZŐLŐMÁRTÁSSAL
Sütőtökös pite
Igazi őszi finomság!