Laskagomba pástétom

Gasztro

Laskagomba pástétom

A vegetáriánusok egyik legnépszerűbb pástétoma, fogyókúrázók számára is kalóriaszegény fogás, különösen mártogatósként ajánljuk, nyers zöldségek, répa, zeller, uborka mellé. 

Ősszel a gombás ételeknek is szezonja van, legnépszerűbb receptjeinket ITT gyűjtöttük össze nektek. 

Hozzávalók:

  • 25 dkg laskagomba
  • 1 kis fej hagyma
  • kakukkfű ízlés szerint 
  • só, frissen őrölt bors

Elkészítés:

A gombát feldaraboljuk, és az apróra vágott vöröshagymával kevés olajon megpároljuk. Ízlés szerint fűszerezzük, majd összeturmixoljuk, és már kész is a pástétom.
Kenhetjük melegszendvicsre, krémlevest is készíthetünk belőle, vagy sós süteményekbe való töltelékként is használhatjuk. 

Kenyeret házilag is készíthetünk hozzá! 

Ajánljuk még: 

FŰSZERES KLASSZIKUS: CURRYS PACAL
SÜLT LIBACOMB SÜTŐTÖKPÜRÉVEL, GESZTENYÉVEL ÉS SZŐLŐMÁRTÁSSAL