Gasztro

Citromos süti: öt kedvenc receptünk

A citromos süti mindig jó választás – pláne, ha ezek valamelyikét készítitek! 

Citromos süti, ahogy a görögök készítik

A citromos süti kókusszal, sok-sok finom sziruppal jobb, mint hinnéd! Csak pár kavarás, és el is készül ez a finomság.

citromos-suti-recept

 Kókuszos-citromos süti receptjét itt találod

Citromos-diós gluténmentes szelet

Ha van a családban gluténérzékeny, de nyomnátok egy jó citromos sütit, íme a tökéletes választás!

 

Tovább olvasok

 Gluténmentes citromos süti receptjét itt találjátok

Citromos piskótatekercs-torta

A leggyönyörűbb citromos süti, amit idén nyáron feltálalhattok!

piskotatekercs-torta

 A piskótatekercs-torta receptjét ide kattintva érhetitek el

Citromkrém

Ha a legegyszerűbb, de legnagyszerűbb citromos sütit dobnátok össze, elő a citromkrémmel és egy kis keksszel – fenséges eredményre számíthattok seperc alatt!

 A jolly joker citromkrém receptjét itt találod

Sufnudli mákkal és citromos mascarponekrémmel

Ha a család nem annyira nagy citromrajongó, de mégis valami fanyar finomságra vágytok, ez a desszert lesz nektek való!

sufnudli

Ezt a receptet itt találjátok

Ajánljuk még:

„Már csak mi maradtunk mézeskalácsosok Debrecenben” – a Radics Mézes műhelyben Radics Zoltánnal beszélgettünk

Alig tíz évre rá, hogy 2014-ben a debreceni mézeskalácsosság bekerült a debreceni és a Hajdú-Bihar megyei értéktárba, már csak egyetlen működő mézeskalácsos műhelyt találunk Debrecenben. A híres debreceni mézes tányért ma már csak Radics Zoltán fiatal mézeskalács készítő mester készíti, aki édesapjától, Radics Lászlótól tanulta a mesterséget. Vajon képes lesz fennmaradni ez a több száz éves hagyomány? Mi kell ahhoz, hogy megőrizzük? A szaktudás és a rengeteg munka bizonyosan nem elegendő hozzá – ez derült ki Radics Zoltánnál tett látogatásunk alkalmával is.