5+1 kihagyhatatlan kelt tészta

Gasztro

5+1 kihagyhatatlan kelt tészta

 Borbás Marcsi segítségével az elmúlt évben sok fantasztikus kelt tésztát mutattunk már, ezekből hoztunk most egy válogatást!

 1. BRIÓS: AZ EGYSZERŰ, DE FANTASZTIKUS FRANCIA SÜTI

Ha valami csodálatosan puha, mégis egyszerű reggelire vagy éppen uzsonnára vágytok, a klasszikus briós – aminek története sem utolsó! – pont nektek való! A receptet ITT találjátok.

 
Egy.hu

2. RÁC RÉTES

Ha egy kicsit elegánsabb, de még mindig nagyon finom süteményre vágytok, érdemes kipróbálni a házi réteskészítést! Macerásabb, mint bemenni a boltba és leemelni a polcról a kész terméket, de az eredmény kárpótol majd a munkáért! A különleges rác rétes receptjét ITT találjátok. 

Tovább olvasok

 

3. KÓKUSZOS CSIGA!

A kakaós vagy éppen a fahéjas csiga mindenki számára ismerős. De az igazán kísérletező kedvűek ne hagyják ki a kókuszos változatot sem! Zseniális! Ennek a receptjét ITT találjátok.

 
Egy.hu

4. A KLASSZIKUS ARANYGALUSKA

Se nem csiga, se nem rétes, mégis mindenki ismeri! Az egyik legnagyobb magyar klasszikus az aranygaluska – ehhez is mutatott egy tökéletes receptet Borbás Marcsi. ITT olvashatjátok.

5. KELT HÁJAS 

Ha felvágnátok a család előtt, ezzel a gyönyörű, különleges kelt hájassal tuti sikeretek lesz. Nem egy gyors süti, de megéri vele dolgozni! ITT találod a receptjét.

 

6. AZ IGAZI KÚTBAKELT

Nem kicsit extrás ez a sütemény! Gyönyörű, különleges módon készül, és az íze valami egészen elképesztő! ITT az útmutató, hogyan csináld!

 

Ha nem szeretnétek túl sokáig bajlódni a sütéssel, 10 gyors desszertre is van javaslatunk! 

Ajánljuk még:

 

Már követem az oldalt

X