Sajtos grill illatát sodorja felénk a szél (x)

Aktív

Sajtos grill illatát sodorja felénk a szél (x)

Hazánkban onnan is lehet tudni, hogy megérkezett a jó idő, ha az ember orrát az utcára lépve megcsapja a semmivel össze nem hasonlítható, grillrácson készülő finomságok illata. A húson kívül ugyanakkor számos lehetőségünk van ilyenkor arra, hogy egészséges falatokkal, ráadásul kreatív módon lássuk vendégül a családot és a barátokat. Tedd emlékezetessé a grillezést a Magyar Grill termékekkel – mutatjuk is, hogy hogyan!

A magyar embernek a vérében van a sütögetés, legyen szó akár egy egyszerű tábortűzről, flekkenről vagy éppen bográcsról. Az utóbbi években, évtizedekben egyre nagyobb teret nyert és nyer a grill, amely során a hagyományos, pácolt húsokon kívül számos más finomságot is készíthetünk, erre pedig évről-évre egyre jobban rákap a magyar lakosság. 

Ezt igazolja az is, hogy évente több mint 700 tonna sajtalapú grillterméket értékesítenek hazánkban. Magyarországon az ízeket tekintve abszolút a natúr íz dominál, de egyre inkább nyitottabbak vagyunk a különlegességekre is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy

a natúr mellett, top ízek közé tartozik még a chilis, chilis és fokhagymás, valamint a zöldfűszeres változatok is.

A piacon azonban gyakran megjelennek limitált szériás ízvariánsok is, melyekre elsőre nem is biztos, hogy gondolnánk a grillezés kapcsán.

2024. tavaszán került bevezetésre az Alföldi Tej Kft. Magyar Tej márkájának újdonsága, a Magyar Grill termékcsalád. A négy ízválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább kedvelt ízt. Próbáld ki a natúr, füst ízű, zöldfűszeres és chilis ízeket! A natúr változat a tiszta sajtok ízével kényeztet, a zöldfűszeres variáns harmóniája mindenkit elvarázsol. Ha pedig valami különlegesre vágysz, próbáld ki a füst ízű és a chilis ízeket is!

 

A Magyar Grill a Kiváló Minőségű Élelmiszer díjas, független fogyasztói teszteken első helyen végzett Magyar Sajt alapjaira épül, így a márkától megszokott magas minőség köszön vissza minden ízvariánsban.

A Magyar Tej termékek vásárlásakor biztosak lehetünk benne, hogy a hazai ipart támogatjuk, ugyanis a teljes termékcsalád esetében a finom falatok alapja a magyar gazdák által megtermelt kiváló minőségű tej.

A hazai tejipar zászlóshajójaként az Alföldi Tej büszke arra, hogy a magyar gazdák évtizedes tudása, a tejtermelés és -feldolgozás iránti szenvedélye és alázata visszaköszön minden egyes termékükben.

Utóbbit alátámasztja Borbás Marcsi is, aki a Konyhám online sorozatában is kizárólag Magyar Tej termékeket használ. Ahogy ő mondja: „Jól dönteni soha nem egyszerű, de amikor  magyar termékeket választok, biztos vagyok benne, hogy a legjobb döntést hozom!” (x)

A cikk megjelenését az Alföldi Tej támogatta.

Ajánljuk még:

Melyik fajta milyen tejet ad? – Kis hazai tejkörkép

Nemrégiben izgalmas utazást tehettünk a hazai tejipar világába a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem kutatóinak segítségével. Megtudhattuk, hogy a kecsketejet az 1900-as évek elején gyógyhatású készítményként használták a tüdőszanatóriumokban, és hogy a szarvasmarhák között is létezik úgynevezett „önfeláldozó” fajta. Lássuk, mi mindent érdemes még tudnunk az egyik legkelendőbb fogyasztási cikkünkről?