Tech

Platina és arany díjak New Yorkban: magyar sikerek a Muse Awards-on

Rendkívül sikeresen szerepelt a Lounge Group a New York-ban rendezett Muse Creative Awards-on, ahová több mint 6000 nevezés érkezett a világ minden tájáról. 

Az ügynökség összesen 16 platinum és 13 arany díjat hozott haza a megmérettetésről, amelyen a Warner Bros., az IBM, a Mercedes-Benz vagy éppen a Fiverr mellett a Lounge Group ügyfeleinek kampányai is kiválóan szerepeltek. 

„Az IAA (International Awards Associate) elismerését fejezi ki minden jelentkezőnek a szakmájuk iránti elkötelezettségükért, és szűnni nem akaró szenvedélyükért, amely tovább szélesíti a kreativitás határait” – nyilatkozta Thomas Brandt a 37 tagú nemzetközi zsűri és az IAA nevében. 

A Lounge Group díjnyertes pályázatai között található például az „Elfüstölt esélyek”, a dohányzás káros hatásait bemutató társadalmi szemléletformáló kampány, az MVM Edison Startup reklámfilmje, és a Szerencsejáték Zrt. számára készített több kampány is.

 

„Azt gondolom, hogy a MUSE-on elért sikerek azt jelzik, hogy jó úton haladunk, és ügyfeleink nem csak a kampányaik hatékonyságára lehetnek büszkék, hanem a közös munkáink szakmai színvonalára is” – mondta el Radovics Péter, a Lounge kreatívigazgatója. 

A nyertesek listája és a kampányok bemutatása ITT található.

Ajánljuk még:

18 karikás felelősség: ezek a helyes pénzügyi döntések, ha továbbtanul egy fiatal

Nagykorúvá válva mind megérezzük: azzal, hogy teljes döntési jogot élvezünk a pénzügyek terén, felelősség is jár. Szülői oldalról is nagy váltás ez: a gyerekünk maga intézheti a pénzügyeit, nem árt azonban segíteni neki – legalább az indulásnál. Például azzal, hogy mind megismerjük, milyen lehetőségek állnak az életkezdők előtt.

 

Már követem az oldalt

X