SZPSZ

Kvíz férfiaknak: mennyire ismered a tipikus női dolgokat?

Kozmetikumok, ruhadarabok, a női test szépségei – megannyi fogalom, amivel talán már egy kamaszlány is tisztában van, ám nem biztos, hogy a másik nem is tudja ezeknek a jelentését. Most benneteket, férfiakat szeretnénk tesztelni!

Nő létemre nem vagyok az a tükör előtt sokat álldogáló vagy a rúzsokról hosszan diskuráló személy. Van, amikor ezt sajnálom, mert igenis minden nő megérdemli, hogy rendszeresen fordítson időt a külcsínre és a belbecsre egyaránt.

Nekünk, nőknek az alábbi kérdésekre adott helyes válaszok mind a kisujjunkban vannak, nap mint nap alkalmazzuk őket, vagy legalábbis találkoztunk már velük. Azzal vitatkoznék, hogy ezeket a férfiaknak is tudnia illik, mert néhány praktikát igenis szeretnénk titokban tartani előttük, de gondoltuk, mi mégis próbára tesszük ismereteiket.

Vigyázat, a képek akár félrevezetőek is lehetnek! 

 

Ajánljuk még:

Amit bárcsak elmondtak volna a szerelemről még kamaszkoromban

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ahogyan mi működünk, úgy működik a másik is, és ez bizony számos félreértést szül. Jó tehát tudni a női és a férfilélek eltérő pszichés ritmusáról már a kamaszoknak is, hogy minél biztosabb lábon állhassanak első párkapcsolataikban.