„A Hang”, ami örökké szól – Ma lenne ötvenhét éves Whitney Houston
Sosem voltam rajongó típus. Számos előadó zenéjét szívesen hallgattam, egy-egy énekes vagy együttes évekig kedvencemmé vált, de örökre a szívembe csak egyvalakit zártam. Huszonöt éve nincs nap a hangja nélkül. Megrendített nyolc évvel ezelőtti halála, hónapokkal később mégis megajándékozott az élet, így örökre összefűzött bennünket a sors. Ma lenne ötvenhét éves Whitney Houston.
Neked ki köhögne össze 378 millió forintot?
Egy igaz történet, ami a mai napig rejtély. Egy kvízműsor, ami meghódította szinte az egész világot. Egy angol férfi, aki megnyerte a fődíjat. A felesége, aki a nézők soraiból olykor köhögött egyet. Egy vadidegen, aki krónikus felső légúti megbetegedésben szenvedett. Egy bírósági per, ami csalókat kiáltott. Egy házaspár, aki még most is küzd a saját igazáért. És egy sorozat, ami bemutatja, hogyan is lehet milliókhoz jutni illegális segítséggel. Vagy mindez csupán a véletlen összjátéka lenne? Megnéztem a Kvíz című minisorozatot. 
Ezért hosszú hajú a kisfiam
A férjem és én együtt döntünk gyerekeink oly sok dolgában. Megkérjük, megszabjuk, megköveteljük. Elvárjuk. Mégis, a gyermek vendég a háznál, aki termetre kicsi, de ugyanúgy joga van bizonyos kérdésekben saját döntést hozni, mint nekünk. Mi pedig már most számos esetben messzebbről fogjuk a kezüket, és csak az oldalvonalról szurkolunk nekik. 
Elnökből szökött fegyenc – Az otthont ő is megérdemli
Loncsos, kócos, büdös, koszos, bal hátsó lábára picit sántít, jobb fülét hegyezi, a balt lógatja, ráadásul még fekete is. Statisztikailag nagyon kevés az esély arra, hogy bárkit (legyen az ember, kutya vagy cserebogár) örökbefogadnak ilyen paraméterekkel. Pedig most azt az elsőre lehetetlen célt tűztem ki magam elé, hogy gazdát találok ennek a kóbór jószágnak.
A boldogsághoz egyvalamit mindenképp csinálj: a semmit!
Milyen az, amikor hónapokig nincs se tévé, se internet? Amikor megszűnik körülötted a tér és az idő? Milyen az, amikor a rengeteg kötelezettség után valami sokkal fontosabbat kell tenned? Mondjuk a nagy semmit. Nyaranként visszarepülök az időben, és úgy élek, ahogy kislánykoromban. De idén egy új, különleges hobbit is felfedeztem magamnak, amit szerintem érdemes lenne mindenkinek elsajátítani.