Öt érv a natúrkozmetikumok mellett

Egy jó krém használata után úgy érezzük, megszépültünk, talán kicsit fel is töltődtünk. Ha pedig natúrkozmetikumot választottunk e hatás eléréséhez, további előnyökkel is számolhatunk.

24 karátos aranyat kenjek magamra?! – Szépségápolás luxusszinten
A luxus és a kényeztetés mindenkinek kijár. Szeretjük, ami csillog, ami értékes, ami szép. Az egyik ilyen megunhatatlan kincs az arany: szemet gyönyörködtet, a pompa, az elegancia és a kellemes meleg érzetét kelti az emberben. Ám nemcsak ékszerként és dekorációs elemként hasznosítható, hanem szerencsére már a szépségápolásban is. 
Mondd meg, mit érzel, megmondjuk a bőrtípusod!

Nem létezik két egyforma ember, és ez így is van rendjén. Ahogyan az ujjlenyomatunk, úgy az arcbőrünk sem egyforma, bár utóbbiban azért szerencsére felfedezhetünk néhány közös vonást...

Őszi kedvencünk: almáspite illatú szépségápolás

Az ősznek varázsa van a színesen hulló falevelekkel, az avarillattal, a már szelíd napsütéssel és a sült alma illatával... Az alma amellett, hogy egészséges gyümölcs, gyakori szimbólum és gyógyír, kívül-belül. 

A bababőr nem csak álom! – Kollagénnel a korunk nyomában

Bőrünk rugalmassága és a velünk született „babapofi” az idő múlásával elmúlni látszik. Elég csak a stresszes életmódra, a kevés folyadékfogyasztásra, a napozás káros hatásaira és az évszakok kihívásaira gondolni, amik mind-mind csökkentik bőrünk ellenállóképességét. A jó hír, hogy a károsító hatások következményeit némileg tudjuk mérsékelni.