Ropogós, sajtos sült hagyma
Olvasási idő: 1 perc

Ropogós, sajtos sült hagyma

Borbás Marcsi receptje

 Hozzávalók:

3 fej vöröshagyma

25 dkg Laktózmentes Magyar Trappista Sajt

frissen őrölt bors

1 tk. fűszerpaprika

 

Elkészítés:

A vöröshagymákat vékony karikára gyaluljuk. Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd megszórjuk egy réteg reszelt sajttal. Almareszelőn reszeljük a sajtot, nem kell finomra. Ezután a hagymakarikákat a sajtra sorakoztatjuk. Megszórjuk sóval, borssal, fűszerpaprikával, majd befedjük egy újabb réteg reszelt sajttal. 

190 fokos sütőben pirosra sütjük. Ezután hagyjuk egy kicsit hűlni, mert akkor nagyon jó ropogóssá válik. 

Remek vendégváró! 

A recept megjelenését az Alföldi Tej támogatta.

Kapcsolódó tartalom
Tejben-vajban sült túrógaluska
| 2025. október 20

Tejben-vajban sült túrógaluska

Harrer-Abosi Beatrix receptje