
Hozzávalók
- 200 g Magyar Natúr Joghurt
- 1 doboz vaníliás Magyar Túródesszert
- cukor ízlés szerint
- 1 bögre fagyasztott málna
A bevonáshoz:
- 20 dkg fehér csokoládé
- 1 marék pisztácia
Elkészítés
A hozzávalókat egy nagy teljesítményű turmix kelyhébe rakjuk, majd jól összedolgozzuk. Ízlésünknek megfelelően édesítjük. Egy kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk, és beleöntjük a keveréket. Legalább öt órára fagyasztóba rakjuk.
Ha megdermedt, rudakra vágjuk, majd a gőz fölött megolvasztott csokoládéba mártjuk. A tetejét aprított pisztáciával dekoráljuk. Visszarakjuk még egy fél órára a fagyasztóba, és már meg is kóstolhatjuk.
A recept megjelenését az Alföldi Tej támogatta.
Kapcsolódó tartalom
