Málnás, joghurtos  fagyasztott rúd
Olvasási idő: 1 perc

Málnás, joghurtos fagyasztott rúd

Borbás Marcsi receptje

Hozzávalók

  • 200 g Magyar Natúr Joghurt
  • 1 doboz vaníliás Magyar Túródesszert
  • cukor ízlés szerint
  • 1 bögre fagyasztott málna

A bevonáshoz:

  • 20 dkg fehér csokoládé
  • 1 marék pisztácia

Elkészítés 

A hozzávalókat egy nagy teljesítményű turmix kelyhébe rakjuk, majd jól összedolgozzuk. Ízlésünknek megfelelően édesítjük.  Egy kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk, és beleöntjük a keveréket. Legalább öt órára fagyasztóba rakjuk.

Ha megdermedt, rudakra vágjuk, majd a gőz fölött megolvasztott csokoládéba mártjuk. A tetejét aprított pisztáciával dekoráljuk. Visszarakjuk még egy fél órára a fagyasztóba, és már meg is kóstolhatjuk.

A recept megjelenését az Alföldi Tej támogatta.

Kapcsolódó tartalom
Marhaszegy egyben sütve
| 2025. július 15

Marhaszegy egyben sütve

Borbás Marcsi receptje