Hős

Kreatív, kitartó, bátor, becsületes... – Számodra milyen a jó apa?

Két napig fogadjuk még az ország erős apukáit bemutató pályázatokat! Mutass egy erős apukát, és nyerd meg az ajándékcsomagok egyikét!

 

 

Az apák ezer okot adnak rá, hogy szeressük őket, büszkék legyünk rájuk. Nem egy gyereknek apa a világ legerősebb embere – akkor is, ha egy idő után tudja, hogy csak neki az. De neki az marad.

Ugyanakkor apa ember is: hibázik, rosszul dönt néha és közel sem tökéletes. De a legjobb példával talán így szolgál, mert a teljes életet megmutatja, nem csak a szép részeket. Igazi, amit ad, nem pedig tökéletes. És miből lehetne többet, jobbat tanulni, mint a valóságból? 

Most ilyen apukákat keresünk: akik példát mutatnak, és a maguk módján erősek. Mert az erősség nem elsősorban fizikai jellemző. Erős apuka lehet, aki erő felett teljesít a gyerekek, család és munka tekintetében, hétköznapi vagy különleges élethelyzetekben. Erős lehet valaki, aki emberfeletti küzdelemmel teremti meg a gyermekvállalás feltételeit, aki kitartóan dolgozik a minőségi kapcsolatért gyermekeivel. Aki kreatív, ötletes és kitartó munkával sokat tesz a családi harmóniáért, aki nehéz élethelyzetben, esetleg egyedül neveli gyermekeit.

Mutass be nekünk egy olyan apukát, aki szerinted erős, és nyerjetek mindketten ajándékaink közül! 

A pályaműveket elektronikusan, jatek [at] egy [dot] hu címre lehet beküldeni. Az üzenet tárgya legyen „Erős Pista pályázat”.

A 3 döntős apuka egy-egy 20.000 Ft értékű Erős Pista ajándékcsomagot kap. A nyertes pályázó egy háromnapos, kecskeméti wellness hétvégét nyer családjával, egy Univer gyárlátogatással egybekötve, illetve 120.000 forint értékű Univer ajándékcsomagot, melyet havonta 10.000 Ft-os tételekben kézbesítenek egy éven keresztül. Az eredményhirdetés videóját 11. 02-án tesszük közzé az egy.hu-n és annak Facebook-oldalán.

Hasznos információk:

Pályázat beküldési időszak: 09.16 - 09. 30. 

Szavazási időszak: 10.19 - 10. 25. 

Eredményhirdetés: 11. 02.

A három döntős apuka nyereménye: 3 db 20.000 Ft értékű Univer ajándékcsomag

A győztes apuka nyereménye: egy 3 napos, családi wellness hétvége (szülők + gyerekek) Kecskeméten, Univer gyárlátogatással egybekötve + 120.000 Ft értékű Univer ajándékcsomag (havonta 10.000 Ft értékben kapnának egy éven keresztül terméket)

A szavazáson résztvevők nyereménye: 10 db 2.000 Ft értékű Erős Pista ajándékcsomag.

A PÁLYÁZAT KAPCSÁN MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓT MEGTALÁLSZ ITT!

A cikket az Univer támogatta.

Ajánljuk még:

 

 

Már követem az oldalt

X