Hős

Keressük az ország Erős apukáját!

Vegyél részt Rákóczi Ferivel indított projektünkben, nevezz be te is egy hőst!

Bárki lehet erős apuka.

Az erősség ugyanis nem elsősorban fizikai jellemző. Erős apuka lehet, aki erő felett teljesít a gyerekek, család és munka tekintetében, hétköznapi vagy különleges élethelyzetekben. Erős lehet valaki, aki emberfeletti küzdelemmel teremti meg a gyermekvállalás feltételeit, aki kitartóan dolgozik a minőségi kapcsolatért gyermekeivel. Aki kreatív, ötletes és kitartó munkával sokat tesz a családi harmóniáért, aki nehéz élethelyzetben, esetleg egyedül neveli gyermekeit.

Mi most mindenféle erős apukát szeretnénk megismerni!

Olyan pályázatokat várunk, amelyben egy konkrét történeten keresztül bemutatásra kerül, hogy az az apuka miért nagyon erős. Természetesen a családnak is lehet nevezni az apukát. Különleges és kreatív történeteket várunk.

A pályaműveket elektronikusan, jatek [at] egy [dot] hu címre lehet beküldeni. Az üzenet tárgya legyen „Erős Pista pályázat”.

Az emailben a pályázóknak az alábbi adatokat kell megadni: a pályázó neve, mobiltelefonos elérhetősége, címe, életkora, illetve gyerekeinek neve és életkora.

A pályázatot minden, magyarországi lakcímmel rendelkező, 18. életévét betöltött apuka vagy annak családja beadhatja. A zsűri a beérkezett pályázatokból három döntős édesapát fog kiválasztani, akikkel az Egy.hu stábja egy-egy 5-10 perces bemutatkozó videót készít. A videók forgatására 2020.10. 06. és 2020.10.11. között kerül sor. Az elkészült videókat az Egy.hu weboldalán illetve az Egy.hu Facebook-oldalán tesszük közzé.

A videók közül a közönség szavazatai alapján kerül ki a győztes. A szavazók között 10 darab Univer ajándékcsomagot sorsolunk ki. A szavazás zárt rendszerű, így annak lezárásáig nem lehet látni, hogy melyik videóra addig hány szavazat érkezett, így a végső sorrend csak az eredményhirdetésnél derül majd ki.

Az eredményhirdetés 2020.10. 26-án Kecskeméten az Univer székhelyén lesz. Erre mindhárom döntős meghívást kap, itt derül ki, hogy kire érkezett a legtöbb szavazat, vagyis ki lesz „Az ország erős apukája”.

A 3 döntős apuka egy-egy 20.000 Ft értékű Erős Pista ajándékcsomagot kap. A nyertes pályázó egy háromnapos, kecskeméti wellness hétvégét nyer családjával, egy Univer gyárlátogatással egybekötve, illetve 120.000 forint értékű Univer ajándékcsomagot, melyet havonta 10.000 Ft-os tételekben kézbesítenek egy éven keresztül. Az eredményhirdetés videóját 11. 02-án tesszük közzé az Egy.hu-n és annak Facebook-oldalán.

Hasznos információk:

Pályázat beküldési időszak: 09.16 - 09. 30. 

Szavazási időszak: 10.19 - 10. 25. 

Eredményhirdetés: 11.02.

A három döntős apuka nyereménye: 3 db 20.000 Ft értékű Univer ajándékcsomag

A győztes apuka nyereménye: egy 3 napos, családi wellness hétvége (szülők + gyerekek) Kecskeméten, Univer gyárlátogatással egybekötve + 120.000 Ft értékű Univer ajándékcsomag (havonta 10.000 Ft értékben kapnának egy éven keresztül terméket)

A szavazáson résztvevők nyereménye: 10 db 2.000 Ft értékű Erős Pista ajándékcsomag.

A cikk megjelenését az Univer támogatta.

 

 

Már követem az oldalt

X