Hozzávalók
- 1 doboz Magyar Grill Chilis
- 5 dkg Magyar Vaj
- 2 ek. olívaolaj
- friss zöldségek: paradicsom, uborka, paprika, újhagyma
- aszalt paradicsom
- friss spenót
- friss bazsalikom
- kenyér
Elkészítés
A sajtot feldaraboljuk, majd egy grillserpenyőben kevés olívaolajon lassú tűznél pirosra sütjük. Ha a sajtok elkészültek, kiszedjük őket, teszünk a serpenyőbe egy kis vajat, és a kenyérszeleteket is megpirítjuk. A friss zöldségeket feldaraboljuk.
Ezután összeállítjuk a szendvicseket. Mindegyik pirítósra kerül egy szelet sajt, majd pedig aszalt paradicsom, spenót, bazsalikom vagy friss zöldségek. Máris tálaljuk és fogyasztjuk. Érdemes variálni a különféle ízesítésű sajtokat és a zöldségeket.
A recept megjelenését az Alföldi Tej támogatta.
Ajánljuk még: