Küldd el nekünk kedvenc receptedet – Receptversenyt hirdetünk!

Aktív

Küldd el nekünk kedvenc receptedet – Receptversenyt hirdetünk!

Szeretnéd, ha Borbás Marcsi receptjei mellett a te kedvenc szörpös receptedet is publikálnánk az oldalon? Küldd el nekünk ezt a receptet egy szép fotóval, és könnyen teljesülhet a kívánságod!

Ha szörpre gondolunk, gyermekkorunk és nagymamáink csodaitala juthat eszünkbe, amit a minőségi gyümölcsök mellett a szeretet fűszerezett meg. Ezek az emlékeink, élmények olykor egy életen át kísérnek bennünket, és szívesen továbbadjuk őket a következő generációnak is. Éppen úgy, mint ikonikus receptjeinket. Ebben szeretnénk most segíteni: küldjétek el kedvenc recepteteket, és oldalunkon megőrizzük, sokak számára elérhetővé tesszük!

Mit várunk?

A recepteket elektronikusan lehet beküldeni. Ehhez először regisztrálj néhány személyes adattal a palyazat.egy.hu oldalon lévő felületen, és a „Tovább” gombra kattintva egyből továbbíthatod nekünk a nevezett receptet, fotóval, leírással és a hozzávalók megadásával. A pályaműveket emailben is elküldheted a regisztráció után, ha így könnyebb neked. Ez esetben a jatek [at] egy [dot] hu emailcímre írj, és a tárgyba azt írd: „Húsvéti Pölöskei receptbeküldő verseny”. Fontos, hogy regisztrálj és ne csak a receptet küldd be, mert csak akkor lesz érvényes a nevezésed, ha mindkettőt megcsinálod!

A regisztráció során csak a név, cím, telefonos elérhetőség és emailcím megadása szükséges! Ezután viszont kérjük, a pályázat leadásakor a recept nevét, a hozzávalók listáját és az elkészítési módot is írd le, valamint a kész ételről egy fotót is csatolj, hogy ha te vagy a szerencsés nyertes, mások is jól tudják majd elkészíteni a receptet! Ne feledd: szuper szörpös recepteket várunk, vagyis a hozzávalók között mindenképp szerepeljen valamilyen módon a szörp!

Kik pályázhatnak?

A pályázatban csak magyarországi lakcímmel rendelkező játékosok vehetnek részt. Egy játékos több receptet is benyújthat. A beérkezett pályázatokból Borbás Marcsi és az egy.hu szerkesztősége választja ki a 3 legkreatívabbat, a helyezettek sorrendjét pedig olvasóink szavazataira bízzuk.

A játék menete

A recepteket várjuk: 2021.03.13–27. között

Szavazási időszak: 2021.03.30–04.02. között

Eredményhirdetés: 2021.04.04.

Mit nyerhettek?

  • Az első helyezett a két darab Pölöskei szörpkosáron túl egy ötvenezer forint értékű Bosch MUM48R1 Konyhai robotgépet is nyerhet!
  • A második és a harmadik helyezett pedig két-két Pölöskei szörpkosárral gazdagodhat.
  • Az első három helyezett receptjét megosztjuk az egy.hu oldalán is!
  • A szavazók között 5 darab Pölöskei ajándékcsomagot sorsolunk ki.

A cikk a Pölöskei támogatásával készült.

 

Ajánljuk még:

Pitypangszörp és pesztó – Mi mindenre jó az elhanyagolt gyermekláncfű?

Utálatos, makacs gyom, gyerekek játéka, értékes gyógynövény vagy egy ehető virág? Földrajzi környezet és megítélés kérdése. Egy kis pitypang-marketinggel megkísérlem most szalonképessé tenni nagyobb közönség számára is a gyermekláncfüvet, amely e hetekben pöttyözi sárgával a gyepet.

 

Már követem az oldalt

X