Játssz velünk egy egészségesebb életért!

Aktív

Játssz velünk egy egészségesebb életért!

Játssz és nyerj a Zabosfával!

A helyes étkezés és a megfelelő vitaminellátás nélkülözhetetlen egészségünk szempontjából. Ha pedig szeretnénk nemcsak egészséges, de finom ételeket is enni, érdemes a zöldséges-gyümölcsös polcok környékén elidőzni a vásárláskor.

A tiszta forrásból származó, idényhez illő zöldségek és gyümölcsök olyan tápanyagforrások, amiket nem érdemes kihagyni az étkezésünkből! 

Az egy.hu szeretne ebben segítségetekre lenni, ezért is indítottunk egy cikksorozatot, amiben megmutattuk, melyik vitamin és ásványi anyag milyen egészséges gyümölcsből, zöldségből vagy más ételből szerezhető be természetesen. A B-vitaminról itt, az A-vitaminról itt, míg a C-vitaminról itt írtunk, de szó esett a magnéziumról, a szelénről, a kalciumról és a cinkről is.

Mostani játékunk segítségével pedig abban segítenénk, hogy könnyebben hozzájussatok a finomságokhoz!

Vegyél részt a Zabosfa nyereményjátékában az 5 darab, smoothie-makert is tartalmazó ajándékcsomagért. Nem kell mást tenned, csak jelöld be a helyes választ a három lehetőség közül, adj meg néhány adatot és már részt is veszel a játékban. A kérdések megválaszolásában természetesen adunk segítséget, melyet az alábbi linken találsz.

A játék időtartama: 11.09., 00:00 - 11.15., 23:59-ig

Sorsolás: 11.17.

Nyertesek közzététele: 11.18.

Sok szerencsét kívánunk, és játssz velünk jövő hónapban is!

A játékban való részvételhez kattints ide!

 
X
Már követem az oldalt