Mezei katáng: egy gyógyhatású kóró, ami teaként és kávéként is mennyei
Mindannyian jó emlékszünk az „ovi kávéra”, amit reggelente kedves és törődő dadus nénink töltött nekünk bögrébe a vajas kifli mellé. Akkoriban fogalmam sem volt arról, hogy ez egy növény, arról pedig végképp nem tudtam, hogy a katángkóró, más néven cikória sokkal több egy finom, gyerekeknek szánt kávénál.
Egy a cél: Jól lenni! – Te mit teszel azért, hogy kiegyensúlyozott legyél?
A legtöbb nő életében néha-néha elérkezik az a pont, amikor érzi, valami nem jó, valamin változtatni kellene. A kimerültség, legyengült immunrendszer és stresszes életmód is előidézhetik ezt az állapotot. Amikor tudatosul bennünk, hogy egyes dolgokat máshogyan kellene csinálnunk ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat a testünkben és lelkileg is megújuljunk, akkor bizony érdemes minél hamarabb cselekedni.
Nyaralni szeretnél? Ezek a filmek meghozzák a kedved hozzá!
Itt a nyár és végre kimozdulhatunk, egy hosszú és nehéz időszak után. Nyaralási, utazgatási vágyunk csillapíthatatlan. Összegyűjtöttem néhány különleges filmet, melyek ötlettárként is remekül megállják helyüket, utazási célpontokat nyerhetünk belőlük. 
Tényleg rossz ez a gyerek? Vagy csak én értem félre?
Egy kisgyerek néha eltör és tönkretesz dolgokat, rosszat csinál, millió bosszúságot okozva ezzel. Rajtunk múlik, higgadtan vagy mérgesen kezeljük-e ezeket a helyzeteket. Én tartottam egy kis önvizsgálatot és elemeztem a saját gyermekeim rosszalkodásait. Egy felettébb érdekes dologra lettem figyelmes. 
„Próbálom lelassítani a fénysebességgel múló gyermekéveket” – ez a slow parenting a gyakorlatban
A slow parenting mint nevelési módszer újra hódít. A mindig elfoglalt, siető szülőket arra ösztönzi, hogy lassítsanak le, éljék meg gyermekeikkel a vissza nem térő pillanatokat. Én teljesen ennek a módszernek a híve és elkötelezettje vagyok. Mindig az ösztöneim után megyek, hagyom a gyerekeimet játszani, és azt is, hogy a világot a saját tempójukban fedezzék fel.
Félre a komolysággal: ezért szeretek bolondos szülő lenni!
Vannak dolgok, amelyek hatalmas boldogságot okoznak a kicsiknek és én is kifejezetten jól szórakozok. Megosztom veletek, számunkra mik azok, amik egy kis színt visznek a napjainkba, és egy egészen új, minőségibb szintre emelik a szülő-gyermek kapcsolatot, legalábbis nálunk.
Push up helyett csipke, balerina helyett edzőcipő, avagy így találtam meg az anya-stílusom
Fiatalként, gyermekvállalás előtt előszeretettel követtem az aktuális trendeket, szebbnél-szebb ruhákat vásároltam magamnak, és így visszagondolva, csak úgy sugároztam. Majd megszületett életünk értelme, és háttérbe szorultak a csinos ruhadarabok. Mostanában pedig egyre inkább foglalkoztat: vajon meg lehet-e találni a középutat a divat és a kényelem között?