Michael J. Fox életéről készült dokumentumfilm – az ember, akinek a derű megmaradt a tekintetében

Az Apple saját gyártású dokumentumfilmje, a Still olyat tesz le az asztalra, amit eddig még sosem láttunk: az illusztrációt Michael J. Fox filmjeiből vett jelenetek adják, amivel sikerült az egyébként is érdekes témát még izgalmasabbá tenni. A színésznek nemcsak a Parkinson-kórral való küzdelme lebilincselő, hanem a karrierje is, ami nagyon mélyről indult, és igen hamar beárnyékolta a diagnózis – de ő nem adta fel, sőt, felhasználta a tüneteket a filmjeiben.

Felismerheted, ha valaki hazudik – segít a hazugságszakértő

Egy nagyon érdekes kötetre bukkantam, ami nincs annyira a köztudatban, de gyakorlatilag a hazugságfelismerés bibliájának is nevezhetném: Amerika legismertebb hazugságszakértője, Pamela Meyer írta. A Verj át, ha tudsz című munka abba avatja be az olvasókat, hogyan ismerjük fel, ha valaki nem mond nekünk igazat. 

Egy ágyban az ebfenséggel – nem bántam meg

Nem mondhatnám, hogy az állatokkal való kapcsolatom felhőtlen volt. Gyerekkoromtól féltem a kutyaugatásos utcán végigmenni, a kóbor ebektől a torkomban dobogott a szívem, taszított az is, ha a nagyi macskája a lábamhoz dörgölőzött az asztal alatt. Szóval sosem akartam állatot tartani, erre tessék... egy kutya fejét kell odébb pakolgatnom, miközben ezt pötyögöm, mert féltékeny a laptopra is.

Már követem az oldalt

X