
Sörben pácolt csirkecomb, gombás burgonyapürével és sörös gombamártással
Móricz Kittinek, a Tiltott Csíki Söröző és Étterem séfjének recepjte

Körömpörkölt csülökkel
A körömpörkölt megosztó étel, de Borbás Marcsi receptjével biztos nem fognak mellé azok, akik kedvelik!

Gyors, egészséges és vitamindús: paradicsomos máj
Pillanatok alatt elkészül, így tökéletes recept, ha egy sűrű napon meleg ételt ennénk, de nem igazán érünk rá főzni!

Zsidótojás
A zsidótojás az európai zsidó konyha egyik alapvető étele, zsidó kaviárnak is nevezik, de lengyeltojásnak is, miután a libát valószínűleg a lengyel zsidók ismertették meg a magyarokkal. Többféleképpen készítik, az autentikus változatban van libamáj. Hamar elkészíthető, szendvicsbe, egyszerű vacsorának is kiváló. Aki a májat szereti, ezt is szeretni fogja...

Borókában érlelt szarvasfilé, gesztenyés kelbimbóval
Szarvashúst készíteni nem mindig egyszerű, de néhány praktikát bevetve garantáltan sikerülni fog!

Zöldfűszeres rántott csirkemáj sült zellerrel, marinált almával, tárkony emulzióval
Haraszti Zsolt receptje

Sült libacomb sütőtökpürével, gesztenyével és szőlőmártással
A libában az is nagyszerű, hogy végtelen számú köret-variációval feldobható, így még ízletesebbé tehető.