
Hozzávalók:
50 dkg leveles tészta
2 fej vöröshagyma
2 ek. Univer mustár
2 ek. Univer majonéz
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
frissen őrölt bors ízlés szerint
friss rozmaring
só
A vöröshagymát fél centiméter vastag karikákra vágjuk. Ezután a leveles tésztát kicsit nagyobb körökre szaggatjuk ki, mint a hagymakarikák mérete. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és azokra a helyekre, ahová a hagymakarikák kerülnek, egy kis olívaolajat, balzsamecetet csorgatunk, megszórjuk sóval, borssal, majd ráhelyezzük a hagymát. A tésztakörök egyik felét megkenjük mustárral vagy majonézzel, és ezt a megkent oldalt borítjuk a hagymára, majd a széleket kicsit összecsípjük, hogy csinos formát kapjunk. Megszurkáljuk villával, lekenjük tojással, és 190 fokon aranybarnára sütjük.
Ha elkészült, pár perc hűlés után megfordítjuk, és frissen tálaljuk egy pici rozmaringgal megszórva.
Receptünk az Univer Product támogatásával készült

Vendégváró falatkák
Amikor a kevesebb több




















