A málnaszemeket egy pohárba rakjuk, kissé megtörjük. Jöhet hozzá a kisebb darabokra vágott citrom, azt is megnyomkodjuk. Ezután hozzáöntjük a málnaszörpöt, a pezsgőt és a szódát.
Hirdetés
Jéggel, friss málnával, citrommal szervírozzuk, néhány levél mentával díszítjük.
Az ízeket éppen úgy örököljük, akárcsak genetikánkat és a családi történeteket. Valójában éppen ezek a történetek fűszerezik egyedivé az ételeket, amelyek gyermekkorunk legfontosabb pillanatait idézik bennünk. A nagymamától kapott receptekből később nemcsak süteményeket sütünk, de életünk ösvényeit róva ezek az ízek és emlékmorzsák biztosítanak éltető erőt a mindennapokhoz. Nosztalgiával sütöm mindig ezt a darázsfészket. Azt hiszem, sokan őrzünk hasonló recepteket!