
Hozzávalók
- 45 dkg barna és fehér csiperke vegyesen
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg vaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek. szójaszósz
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek. zsemlemorzsa
- 2 ek. fenyőmag
- bors
- só
Elkészítés
A vöröshagymát finomra felvágjuk, majd a vajon puhára dinszteljük. A gombát felaprítjuk, majd a hagymához adjuk. Így dinszteljük tovább, míg a gomba meg nem fő. Közben ízesítjük fokhagymával, szójaszósszal, sóval és borssal. Ha elkészültünk, botmixerrel krémesre összedolgozzuk. Ekkor hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a fenyőmagot is.
Megkóstoljuk, és ha szükséges teszünk még hozzá a fűszerekből. Végül szép kis tálakba öntjük, és kihűtjük. Friss kenyérrel az igazi.
A recept megjelenését a Smeg támogatta.
Kapcsolódó tartalom
