
Hozzávalók
- 10 dkg hús (bélszín)/fő
 - 1/2 fej lilahagyma
 - 1 db savanyú uborka
 - 1/2 cs petrezselyem
 - 1 szál snidling
 - 1/2 dl olívaolaj
 - 1-2 kk balzsamecet
 - citromlé
 - narancslé
 - 1 tojássárgája
 - 1 tk magos mustár
 - só, bors
 
Elkészítés
Nagyon fontos, hogy ezt az ételt mindig frissen, közvetlenül tálalás előtt készítsük el. A hús legyen hideg, hogy ne kenődjön el. Akkor az igazi, ha nem daráljuk, hanem rendkívül apró kockára vágjuk a marhahúst. Folyamatosan adjuk hozzá az apróra vágott fűszereket, a hagymát és az uborkát.
Friss ízt ad neki, ha citrom- és narancslével is meglocsoljuk. A tojást, a mustárt és a balzsamecetet csak a legvégén keverjük a húshoz. Pirítóssal kínáljuk. Hihetetlenül frissítő étel a végeredmény.
Kapcsolódó tartalom
        
                    













