A legfinomabb hűsítő: hideg málnaleves

Gasztro

A legfinomabb hűsítő: hideg málnaleves

Borbás Marcsi receptje.

Hozzávalók:

40 dkg málna
2 dl tejszín
kevés víz
őrölt fahéj
porcukor

Elkészítés:

A málnát turmixgépben vagy botmixerrel pépesítjük, majd átszűrjük. Ízlés szerint porcukorral és őrölt fahéjjal ízesítjük, összekeverjük a tejszínnel és annyi vízzel, hogy krémes legyen. Fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk, tálaláskor málnaszemekkel és tejszínhabbal kínáljuk.

Ajánljuk még:

VARGÁNYÁTÓL AZ ÓRIÁSPÖFETEGIG: EZEK A NYÁR LEGFINOMABB GOMBÁI

A FELÜLMÚLHATATLAN SAVANYÍTOTT DINNYE

ERDEI GOMBAKRÉMLEVES PARMEZÁN SABLE-VAL