Ünnep

Ünnepeld velünk az Egy.hu első szülinapját!

Egyéves lesz az egy.hu, és szeretnénk minél többen együtt ünnepelni!

December 5-én lesz egy éve, hogy elindult az egy.hu. Akkor, több hónapnyi készülés után legjobb tudásunk szerint elétek tártuk az oldalt, bízva abban, hogy olyan élvezettel olvassátok majd, ahogyan mi készítjük. Azóta is igyekszünk napról napra igényes, szép, jól átgondolt tartalmakat nyújtani nektek.

Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy minden szempontból különleges év van a hátunk mögött: alig három hónapja élt az oldal, mikor egy világjárvány miatt mindenki újratervezett mindent, és nekünk is alkalmazkodni kellett a közel sem egyszerű helyzethez. 

Egy év után sikernek látjuk, hogy talpon vagyunk, napról napra növekszik közösségünk, támogatni tudjuk egymást. Mert csak így, csak együtt működik mindez. 

Az első születésnapunk tehát mindenki sikere, jó volna együtt megünnepelni!

Ehhez arra kérünk benneteket, keressétek elő kedvenc házi tortarecepteteket, amiket a legkülönlegesebb alkalmakkor szoktatok készíteni. Jöhet a habos, a krémes, a csokis, a mázas, a legextrább és a legnagyobb klasszikus is – minden, ami számotokra ünnepi, szülinaphoz illő. 

Küldjétek el ezt a receptet (és még jobb, ha egy képet is csatoltok erről a tortáról!) az info [at] egy [dot] hu e-mail-címre december 2-ig, a tárgyba beírva, hogy „Születésnapi torta”!

Mi kiválasztjuk a legjobbnak tűnő recepteket, közülük 10-et közzétesszük az oldalon, és ezen receptek beküldőit egy-egy Borbás Marcsi által írt könyvvel is megajándékozzuk. Végül a legkülönlegesebb süteményt megsüti Marcsi, és tapasztalatairól videót készít, amit december 5-én publikálunk majd!

A vírushelyzetre való tekintettel találkozót sajnos nem tudunk szervezni – ami késik, nem múlik! – , de online kicsit együtt lehetünk majd, és jelenleg ennek is örülünk. Tartsatok velünk!

 

 

 

Már követem az oldalt

X