Szép

Mire jó a PHA-sav, és mire kell használni?

Nemcsak gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket a bőrről, de ránctalanít is!

A PHA-sav (Polyhydroxy Acid) az AHA-savhoz hasonlóan vízben oldódó savfajta. Új generációs AHA-savnak is szokták nevezni, mivel hasonló hatása van, csak annyi a különbség, hogy érzékeny bőrre is nyugodtan lehet használni, ez pedig a nagyobb molekuláinak köszönhető. Emellett kitűnő vízmegkötő is, így vízhiányos bőrre mindenképp érdemes használni. Ez a sav rendkívül érzékenyen távolítja el az elhalt hámsejteket, miközben hidratálja a bőrünket, így sokkal kíméletesebb, a BHA- és az AHA-savaknál is.

Remekül halványítja a pigmentfoltokat, egyenletessé teszi a bőrfelszínt, és a fakó arcbőrt üdévé varázsolja. Kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket a bőrfelszínről, miközben hidratálja, és antioxidáns védelmet is ad neki.

Az AHA-hoz hasonló az PHA anti-aging hatása, annyi különbséggel, hogy kevésbé intenzív, mint az AHA-sav, így lassabban hat, viszont ezt rozáceás, és érzékeny bőrre is lehet használni. A többi hámlasztóhoz hasonlóan ez is serkenti a kollagén termelését, ezáltal a bőr megújulását.

A következő problémákra nyújt megoldást:

  • Ráncok
  • Egyenetlen bőrfelszín
  • Fakó bőr
  • Vízhiányos bőr

Így használd:

A többi hámlasztóhoz hasonlóan érdemes hozzászoktatni a bőrödet, és egy közepes erősségűvel kezdeni. A gluconolactone, lactobionsav rendkívül jól használható érzékeny, és normál arcbőrön is. Egy 10%-os PHA-val már nagyon szép anti-aging és folthalványító eredményt érhetsz el. A fakó, élettelen arcbőröd pedig ismét életteli, egyenletes lesz rendszeres használat mellett.

Fontos, hogy mindenképp olyan terméket válassz, amin rajta van a PHA-sav százalékos aránya, mivel csak az számít hámlasztónak.

Bármelyik napszakban használhatod.

Erre figyelj:

Ne hámlassz túl sokat, az ajánlott alkalmazási gyakoriságot ne lépd túl – és persze igyekezz kitapasztalni azt, hogy számodra mi az ideális gyakoriság. Ha hámlani kezdene a bőröd, mindenképp ritkítsd a kezeléseket! A bőröd a PHA-savas kezeléstől is érzékeny lehet a fényre, így az extra napfényvédelem jól jöhet!

 

Már követem az oldalt

X