Szép

5 tipp, hogy szépen búcsúzzunk az évtől

2019 eszméletlen volt... azonban hamarosan vége, átfordulunk 2020-ba, ami számomra egy határozottan szimpatikusabb számforma. Búcsúztassuk hát ehhez méltón csinosan és magabiztosan ezt az évet és várjuk ünnepelve a következő páros esztendőt! 

A napokban láttam egy képet, ami így jellemezte 2019-et: „január, január, január, április, augusztus, sze, o, noverácsony.” Valóban, amilyen döcögősen indult, a végére annyira felpörgött, hogy csak kapkodtuk a fejünket. Most már lázasan készülődhetünk a szilveszteri bulira és azon gondolkodunk, hogy milyen ruhát vegyünk fel, milyen frizura illik hozzá és természetesen melyik lenne a legmenőbb smink. Ha egy igazán különleges sminket szeretnétek, íme néhány inspiráció: 

1.       Metál lady

Ennél a sminknél az ezüstös-csillogós szemhéjpúderen van a hangsúly, amely határozott, csillogó tekintetet varázsol a viselőjének. Csillámmal ötvözve akár valódi galaktikus hangulatot is megidézhetünk. Semmiképpen ne viseljünk hozzá élénk vagy sötét színű ajakrúzst, elegendő egy átlátszó szájfény. Így a fókusz biztosan a szemekre fog kerülni. Szemezésre fel!

2.       Aranyáradat

A melegebb tónusú hölgyek megfelelő választása lehet az arany szín. Itt nem feltétlenül szükséges csak a mozgó szemhéjra felvinni a szemhéjpúdert, nyugodtan lehet túlzó, cicás formában is sminkelni, legyen az minél különlegesebb és egyedibb. Az ajkakra szintén visszafogott nude rúzs vagy átlátszó, csillogó szájfény javasolt.

 
Pexels

3.       Vörös díva

Akik a vörös rúzsra esküsznek, hogy csak abban érzik igazán nőnek magukat, szintén jó hírünk van: ebben a viseletben is garantáltan a szilveszteri buli királynőivé válhatnak! Vörös rúzshoz fekete cicás szemhéjtus és többször átspirálozott pillák dukálnak és emlékezetes maradsz a 2019-es és a 2020-as évben is!

 
Pexels

4.       Bordó és burgundi

Az idei őszi-téli szezon egyértelmű befutója a bordó és a burgundi szín, így a klasszikus vörös rúzs mellett ez a két árnyalat még, ami elképesztő sikert arat. Szemhéjpúder használatánál némi barna árnyalattal és fekete szemhéjtussal abszolút megbolondítható és highlighterrel kiemelve igazi elegáns partikirálynő kinézetet kölcsönöz a viselőjének.

 
Pexels
 

5.       Pink és barack

A szolidabb, ártatlanabb trendek kedvelőinek a rózsaszín és a barack árnyalatait javasoljuk, amelyet szemhéjpúderként, pirosítóként és rúzsként is egyaránt harmóniában viselhetünk. A merészebbek az erőteljesebb árnyalatokat is bátran viselhetik.

 
Pexels

Bármelyik sminkre is esik a választás, egy szabályt mindig érdemes követni: a kevesebb néha több; legyen harmóniában a személyiségünk a sminkkel, az öltözettel és a körömlakkunkkal is, máskülönben nem leszünk igazán önmagunk. Ha pedig megtaláltuk a hozzánk illő stílust, akkor önfeledten táncolhatjuk át magunkat a 2020-as évbe. A legszebb és legboldogabb új évet mindenkinek!

 

Már követem az oldalt

X