
A nyárban a legjobb, hogy rengeteg friss, érett gyümölcshöz juthatunk hozzá. Ezeket próbáljuk meg minél többféle formában becsempészni a mindennapokba. Érdemes a gyümölcsöket zöldfűszerekkel párosítani, így adhatunk nekik különleges aromát.
Két változatot ajánlunk:
1. őszibarack, rozmaring, szeder, citrom, jég, szóda
2. alma, menta, lime, jég, szóda
A gyümölcsöket feldaraboljuk, egy-egy csinos pohárba rakjuk, majd felöntjük szódával. Hozzáadjuk a zöldfűszert, majd egy adag jeget is.
Aki még inkább szeretne felfrissülni, annak tökéletes megoldás a tonikos kávé. Egy poharat félig töltünk hideg tonikkal, adunk hozzá egy kis szódát, majd főzünk egy jó erős eszpresszót. Óvatosan hozzáöntjük a tonikhoz, hogy fent maradjon a keverék tetején. Nagyon mutatós és nagyon ütős variáció.
A recept megjelenését a SMEG támogatta.
Kapcsolódó tartalom
