A terasz a nappali folytatása – megérkeztek a JYSK idei kerti kollekciói (x)

Otthon

A terasz a nappali folytatása – megérkeztek a JYSK idei kerti kollekciói (x)

A tavasz beköszöntével egyre közelednek a kertben vagy teraszon töltött nyári délutánok és esték. A JYSK tavaszi-nyári kollekciói kerti bútorok és kiegészítők óriási választékát kínálja a külső terek berendezéséhez. A skandináv otthonosság és funkcionalitás mellett gyönyörű színek, modern formák, természetes és fenntartható anyagok köszönnek vissza a kínálatban.

A visszafogottabb előző évekhez képest idén nagy érdeklődéssel, ígéretes forgalommal indul a tavaszi szezon a JYSK üzleteiben és webshopjában. Minden évben érzékelhető, hogy a szürke hónapok után sokan vágynak már a természetbe. A nehezebb gazdasági körülmények mellett is sokan fordítanak pénzt és figyelmet kertjük vagy erkélyük otthonos berendezésére. A tavaszi megújulás igénye mellett ebben a jelenségben egy design trendhatása is tetten érhető: az utóbbi években megváltozott a külterek szerepe az életünkben. A terasz egyre inkább aktív életérré, a lakás kiterjesztésévé válik. Akár a kert egy napos zugát szeretnénk berendezni, akár egy nappali kényelmét szeretnénk kiterjeszteni a teraszra, akár egy városi kert hangulatát szeretnénk kialakítani az erkélyen, mindenre kínál megoldást a JYSK tavaszi-nyári kínálata.

Skandináv nyári életérzés

 

Meleg színek, bézs és barna, latte tónusok és a JYSK szürke-fehér alapszínei a kék klasszikus árnyalataival egészülnek ki. A világos sárga és olíva zöld természetes melegséget csepegtet a letisztult, skandináv palettába. Múló trendek és egynyári design megoldások helyett időtálló színek és anyaghasználat, modern és minimalista formák jellemzik a kollekciókat. A berendezések a kertben is megteremtik a dán otthonosságot, a hygge életérzést, miközben vízparti, napsütéses skandináv nyarakat idéznek.

Az EASE kollekció a természetből és kézművességből inspirálódott, a nyugalom és természetesség atmoszféráját teremti meg, menedékként szolgál a bizonytalansággal teli hétköznapokban.  Olyan természetazonos és fenntartható anyagok köszönnek vissza a bútorokban, mint a fa, az üveg, a hínár, az alga, a bambusz vagy a len. A melegebb, retro stílusú fa kombinációja a finom virágokkal, az organikus formákkal és mintákkal utal mind a természetre és a hagyományos skandináv nyári stílusra. A modern megjelenést a tekintélyes kobaltkék bevezetése adja.

 

Az ENCIRCLE üzenete, hogy fókuszáljunk a számunkra igazán fontos értékekre. Ez a jól körülhatárolt tér az otthonunk, a szeretteink és barátaink köre, egy biztonságos hely a zűrzavarral és felesleges aggodalommal teli világban, amelyben egyre nagyobb igényünk van az időtlendesignra, a kényelemre és jólétre. Modern, letisztult formák, kifinomult és túlzás nélküli vonalak jellemzik a kollekciót.

Fenntartható anyagok és közönségkedvenc kerti garnitúrák

A JYSK tavaszi-nyári kültéri fa bútorai kivétel nélkül FSC®-tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy az alapanyagként használt fa a természet, az állatok és az emberek számára egyaránt méltányos körülményeket biztosító, felelősségteljes erdőgazdálkodásból származik.

 

A két új, kerek fa asztal, a HESTRA és az UDBYNEDER könnyedén variálhatóak, számos JYSK kerti székkel illeszkednek. Egy másik újdonság a masszív mégis könnyű fa felhasználásával készült RYDDET kerti garnitúra. Egyszerre sugároz modern megjelenést, miközben melegségét és otthonosságát kölcsönöz neki a fahasználat. A BEDER tárolódoboz is könnyű fa kivitelben és két méretben kapható, stílusos megoldást kínál párnák és díszpárnák tárolására.

A minimalista FURUSET kávézó szett a könnyű szerkezetű kínálat része, ízléses és visszafogott homokszínben érkezik, ami remekül illeszkedik az ülőrész és a háttámla egyenes vonalaihoz.

A kerti ülőgarnitúrák a JYSK legkeresettebb tavaszi-nyári bútorai közé tartoznak. Ebben a kategóriában idén az egyik jellegzetes újdonság egy kerti bútor sorozat dekoratív kötél részletekkel. A LABING és az ULLARED karcsú és modernebb dizájnt visznek a teraszra, míg a KIRKENES és a RISVEDEN garnitúrák egyszerre stílusosak és kényelmesek.

Nézze meg a stílusos és minőségi kerti bútorok és kiegészítők széles választékát a https://jysk.hu/kert oldalon!

 A cikk megjelenését a JYSK támogatta.

Ajánljuk még:

Egyre környezettudatosabban vásárlunk bútort – a JYSK tavaszi-nyári kollekciója is ezt tükrözi

A skandináv otthonosság és funkcionalitás mellett gyönyörű színek, modern formák, természetes és fenntartható anyagok köszönnek vissza a JYSK tavaszi-nyári kínálatban. Az új szezon lakberendezési trendjeiről, a JYSK trendelőrejelzéséről, valamint a fenntarthatóság és természetközeliség skandináv mindennapokban betöltött szerepéről Line Skaaning Lindskov, a JYSK Range & Design szakmai vezetője beszélt a JYSK rendezvényén.