Különlegesen színes projekt nyert az idei Pixel Perfect Awards-on

Kult

Különlegesen színes projekt nyert az idei Pixel Perfect Awards-on

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala, a Színvak, amely azóta is az elsők között szerepel a tartalommegosztó oldalakon. A zenei duó, a STABILO írószergyártó és a Lounge Group közös kampányát a napokban szakmai díjjal jutalmazták.

Január végén adták át a budapesti „EXTRA” szórakozóhelyen az idei Pixel Perfect Awards díjakat, amelyekkel a legjobb digitális reklámmegoldásokat jutalmazták. Közel 90 pályázat jutott a döntőbe, ahol a „social - TikTok” kategóriában ezüst díjat nyert a „Színezz szavakkal!” kampány, amelynek tervezéséért és lebonyolításáért a Lounge Group ügynökség felelt.

A Pixel Perfect Awards évről évre bemutatja a digitális gondolkodás és digitális eszközkészlet segítségével született újszerű, szokatlan, emlékezetes kampányokat és megjelenéseket. A verseny a korábbi Best.net digitális verseny átstrukturált, kibővített változata.

„Nagyon bíztunk benne, hogy a szakmai zsűri is győzelemre érdemesnek találja a projektet. Számos izgalmas eleme volt a kampánynak, leginkább talán a TikTokkal való együttműködés és mozgástér feltérképezése, mindennek köszönhetően számos tapasztalatot szereztünk, ez a lendület visz minket tovább 2023-ban is” – mondta el Pokol Dorothea, a kampányt lebonyolító Lounge Group média csapatvezetője.

Sótonyi Péter, a STABILO ügyvezető igazgatója elmondta:

„A kampánnyal valami megszokottól eltérő, formabontó célcsoportot szerettünk volna elérni, és ez a díj is azt bizonyítja, hogy sikerült!”

A kampány nem a megszokott influenszermarketing eszközökre támaszkodott, hatékonysága és ereje az influenszermarketing, a közösségi média és a játék használatának egyedi integrációjában rejlik.

A kampányról bővebben ezen a linken lehet tájékozódni.

Ajánljuk még:

„Nem azért vagyunk, hogy vurstliként mutogassuk az állatokat” – mire való az állatkert?

Megszületett egy nagy-nagy álom valamikor a hatvanas évek sűrűjében, ami először csak néhány, majd egyre több természet iránt elkötelezett önkéntes összefogásának köszönhetően két évtizeddel később formát is öltött. Tanárok és diákjaik, szülők és szakemberek együtt tették le az alapkövét annak az intézménynek, aminek révén Szeged annyi élet megmentője és annyi csoda bemutatóhelye lett. Mi az állatkertek szerepe ma? A Szegedi Vadaspark igazgatójával beszélgettünk többek között erről.

 

Már követem az oldalt

X