Kult

Borbás Marcsi továbbra is a leghitelesebb és legkedveltebb celeb a Forbes szerint

Marcsit a Kertem legújabb epizódjának forgatásán érte utol a jó hír.

Borbás Marcsi 2019-ben került fel először a Forbes celebeket értékelő listájára, melyen rögtön a legkedveltebb és leghitelesebb hírességnek választották. Idei listájukon ismét előkelő helyen szerepel a műsorvezető, aki a lap reprezentatív kutatása szerint „a kedveltségi és a hitelességi toplista vezetője, több százalékkal megelőzte ellenfeleit”. A Forbes elismeri: a Gasztroangyal szüneteltetése sem rombolta Marcsi népszerűségét, aki az utóbbi időben főként az online térre és – kevesebb mint egy éve indult platformra – az Egy.hu-ra koncentrált.

Marcsi online sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint saját Facebook-oldala, amit már több mint 400 000 ember kedvel, illetve Instagram-oldala, amin több mint 60 000 követő gyűlt alig több mint fél év alatt. Az általa tulajdonolt Egy.hu 2019 decemberi indulása óta szintén dinamikusan növekedett. A műsorvezető online felületén egy új oldaláról is bemutatkozott: követői itt hétről hétre figyelemmel kísérhetik őrségi birtokán forgatott Kertem című sorozatát, amiben a főzés mellett a kerti feladatok ellátásában is igyekszik nézőit segíteni.

Marcsit a Kertem legújabb epizódjának forgatásán érte utol a jó hír. Kiemelte, úgy érzi, ez a lista remek visszaigazolás arról, hogy megéri hosszú távon kitartani azok mellett az értékek mellett, amikben hiszünk. „Tudom, hogy a siker nem lehet indok a rosszabb minőségű munkára, sőt. Mai napig igyekszem minden feladatomban maximálisan teljesíteni, és csak olyan dolgok mellé állni, amiben hiszek, ami fontos számomra. Másban nem is tudnék igazán, szívvel-lélekkel benne lenni. Azt gondolom, ezt a közönség is érzi és meghálálja, ezért is esik ennyire jól, hogy hitelesnek tartanak” – mondta Marcsi a hír hallatán.

 

 

Már követem az oldalt

X