VIBE Budapest – élménytér, nem csak kulináris élvezetekkel
Olvasási idő: 3 perc

VIBE Budapest – élménytér, nem csak kulináris élvezetekkel

2024. decemberében nyitotta meg kapuit a VIBE Budapest, a Costes Csoport új kezdeményezése, amely friss és izgalmas színt hozott a város gasztronómiai és szórakoztató életébe. A Lánchíd és a Budai Vár panorámájával a háttérben elhelyezkedő étterem különleges atmoszférát teremtett, ahol egy-egy étkezés során a vendégek minden érzékszervüket megmozgató élménysorozatban részesülnek. A VIBE Budapest olyan komplex élménytér, amely összehozza a kulináris élvezeteket, a szórakoztató és művészeti produkciókat a vérpezsdítő ritmusokkal és a szemet kápráztató dizájnnal.

Megújult étlap, ebéd & brunch

A VIBE Budapest gasztronómiai kínálata eddig is a világ legkedveltebb ízeit hozta el Budapestre, ám május 1-től még színesebb kínálattal, ráadásul a vacsoraidő mellett immár akár ebédre, sőt, hétvégén pezsgős brunch-ra is várja vendégeit, miközben továbbra is különleges figyelmet fordít a helyi alapanyagokra, a szezonalitásra és a magas minőségre.

Az új étlapon az elmúlt öt hónap minden tapasztalata visszaköszön, így megmaradnak az immár VIBE signature-nek mondható fogások, mint a sushi, a gyoza, a miso black cod vagy a Robata grillen készülő rib-eye steak és a méltán népszerű brokkolini. 

Fotó: VIBE Budapest  

A konyha élén továbbra is Jónás Gábor áll, aki csapatával a legnagyobb szakmaisággal és alázattal dolgozik azon, hogy a VIBE Budapestbe érkező vendégeknek valóban káprázatos gasztro-utazásban legyen részük - akár ebédelni, akár vacsorázni, vagy hétvégén éppen bruncholni szeretnének.

Az új étlap kialakításakor szempont volt, hogy a jelenleginél még látványosabb és még ízletesebb fogások kerüljenek az asztalra. Ennek köszönhetően olyan népszerű tételek is felkerültek a menüre, mint például a gazpacho, vagy az olaszok egyik nagy favoritja, a vitello tonnato, vagy az ázsiai vonalat erősítendő 100 napos tojás. De aki az igazán klasszikus ízeket keresi, az is megtalálja a számítását a nem szokványos módon elkészített és tálalt schnitzel, vagy egy egészen különleges formában megálmodott tatár beefsteakkel.

Fotó: VIBE Budapest  

Az új étlap megálmodásánál fontos szempont volt, hogy a rajta szereplő tételek egy-egy asztaltársaság tagjai között megosztható formában kerülhessenek felszolgálásra, így családok vagy baráti társaságok számára is ideális választás a VIBE Budapest. Ráadásul május 1-től immár ebédidőben, 12:00 órától is várja vendégeit, így az is megtalálhatja számítását, aki inkább a nappali órákban térne be egy különleges étkezésre. 

Új nyitvatartás és műsorstruktúra, új programelemek

A VIBE Budapest egyik legkülönlegesebb eleme már a nyitás óta a szórakoztató produkciók sokszínűsége és magas színvonala. A vendégek olyan egyedi audio-vizuális élményt tapasztalnak meg, amely a különböző műfajok találkozásával varázsolja el őket. A különleges atmoszféra alapját az éttermekben megszokottnál hangosabb, élőben a DJ-k által prezentált zene adja, amely napközben visszafogottabb, az estéknek azonban meghatározó pillére.

Fotó: VIBE Budapest 

A VIBE kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetett a minőségi koktélkínálatra. A signature koktélokat Marc Alvarez, a szakma egyik legelismertebb szakembere, a világ és Európa legjobb koktélbárjának megválasztott barcelonai Sips mixológus-tulajdonosa állította össze, most pedig még kiemeltebb szerepet kap majd az ital szekció, és az ehhez kapcsolódó események, „bar take overek”, amelyek májustól havi rendszerességgel megtalálhatóak lesznek  a program kínálatban.

Május 9-én pénteken abszolút exkluzív történet veszi kezdetét: elsőnek ugyanis a COYA Dubai bárfőnöke, az egyébként magyar származású Bácsi Sándor veszi át az irányítást a bárpult fölött a VIBE Budapestben, őt pedig Marc Alvarez követi majd. 

Nyitókép: VIBE Budapest

Kapcsolódó tartalom
Tüzes vörös, telt bordó, kacér bíbor – Bordeaux világhódító borkülönlegességeinek nyomában
Gáspár Kinga | 2025. máj 07

Tüzes vörös, telt bordó, kacér bíbor – Bordeaux világhódító borkülönlegességeinek nyomában

A bordeaux-i vörösborok egyszerre képviselik a történelmi tradíciót és a modern borkészítés csúcsát.