Hozzávalók
- 10 dkg feta sajt
- 5 dkg tejszínes krémsajt
- 10 dkg magozott olajbogyó
- 1 ágacska rozmaring
- só
- őrölt bors
- 8 dkg sózott pisztácia
Elkészítés
A fetát egy tálban villával összetörjük. Hozzáadjuk a krémsajtot, az olajbogyó felét egészen apróra vagdalva. Megsózzuk, őrölt borssal ízesítjük, és ízlés szerint több-kevesebb rozmaringot aprítunk bele.
Fotó: Halmos Monika @rozsakunyho
Jól összedolgozzuk, majd nedves kézzel 8-10 golyócskát formálunk belőle.
Mindegyik közepébe egy-egy olajbogyót nyomunk, majd egyenként durvára vágott pisztáciában meghengergetjük.
Fotó: Halmos Monika @rozsakunyho
Tálalásig behűtjük, kiváló mellé a barna kenyér, a friss péksütemény vagy a sült, forró édesburgonya
Nyitókép: Halmos Monika @rozsakunyho
Ajánljuk még: