Hozzávalók
- 70 dkg tarja
- só
- bors
- 20 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 3 dl tejszín
- 1 cs petrezselyem
Elkészítés
A vékony csíkokra vágott tarját magas hőmérsékleten egy kevés zsíron pirítsuk meg. Mikor minden húsdarabot körbepirítottunk, vegyük vissza a hőmérsékletet, és adjuk hozzá az apró kockára vágott vöröshagymát, a felkarikázott fokhagymát és a feldarabolt gombát. Az egészet sózzuk meg. Mikor a gomba megpuhult, hozzáadjuk az ételhez tejszínt, és összefőzzük.
A végén hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, és meg is borsozzuk. Ha a tejszín szép sűrűre főtt, szélesmetélttel tálaljuk.
Borbás Marcsi ezt a receptet az Agrármarketing Centrummal együttműködve ebben a videóban készítette el:
Ajánljuk még: