Bár a bablevest minden háznál kicsit másképpen készítik, vitathatatlan, hogy minden tájegységen az egyik legfontosabb hagyományos téli étel volt. A Konyhám mai adásában Marcsi a bácskai bableves egyik saját, gyermekkori változatát készííti el – igaz, ebben a csülköt egészben hagyja, hogy a húst majd mindenki maga fejthesse le róla, tálaláskor. Ellenállhatatlan fogás!

Kertem

Konyhám

Egyperces receptek

Húsos receptek

Eljött a grillszezon! Dagadóból készült húspogácsát készít Marcsi, amit grillen pirított pitába tölt, fűszerekkel, zöldségekkel, joghurttal együtt. 

Halat is lehet ám grillezni! Ráadásul nagyon egyszerű megsütni: könnyű és finom vacsora készülhet így.

Egy újabb fantasztikus recept csirkével, szabadtéren elkészítve!

Egy újabb recept, ami szabadtűzön készül, mégpedig egy kerámiaedényben!

Csináld magad dekorációk

Videóreceptek

Egyperces praktikák

Játssz az étellel!

Mi lesz ma a vacsora?

Cooking out

Ünnepi receptek

Filmek

Élet. Érzés. Kalaznó!