Aktív

Kihívást indított Rákóczi Feri. Csatlakozol?

November 10-től december 6-ig lehetőségetek van egyetlen fotó feltöltésével értékes ajándékokhoz jutni!

Tudjuk, hogy az év vége felé nehéz megőrizni a hidegvérünket: sok a munka, lázasan készülünk az ünnepekre, mindenre van idő, csak a nyugalomra nincs. Márpedig a feszültséget ilyenkor is ki kell engedni valahogy, például egy kis csokievéssel!

Az Univer és az egy.hu Rákóczi Feri segítségével kihívást indított azzal a céllal, hogy sokaknak segítsen a karácsonyi feszültség levezetésében – egy kicsit másképp. Arra biztatunk benneteket, hogy idén próbáljatok ki valami újat; ha idegesek vagytok, tegyetek rá még egy lapáttal, és kóstoljátok meg a Haragos Pista szaloncukrokat! Csípni fog, lehet, hogy meg is könnyezitek majd, de a változás garantáltan megérkezik: egy kóstolás után máshogy látjátok majd a világot.

Ferivel is így volt ez:

Ha a kóstolás utáni pillanatot egy fotón megörökítitek és elkülditek nekünk, nyerhettek vele: a legviccesebb, legkreatívabb fotókat beküldő 10 pályázó Univer ajándékcsomagot nyer, ráadásul a kiválasztott fotókat egy későbbi egy.hu-s cikkben is közzétesszük az eredményhirdetés után.

A fotókat az egy.hu Facebook-posztjához várjuk kommentben vagy a jatek [at] egy [dot] hu email-címre elküldött üzenetben, aminek tárgya „Haragos Pista”legyen. Ha emailben külditek a képet, mindenképp írjátok le a pályázó nevét, címét és telefonos elérhetőségét. 18 év alatti személy esetén az egyik szülő nevét és telefonszámát is meg kell adni. Az Erős Pistás Szaloncukrot az összes Univer Coop üzletben, az Auchan, Tesco, Interspar áruházláncok, illetve a nagyobb CBA, Coop és Spar üzletek polcain is megtaláljátok.

A pályázatot minden magyarországi lakcímmel rendelkező, 15. életévét betöltött személy beadhatja. A zsűri a beérkezett fotókból 10 darabot fog kiválasztani, amelyekből készítünk egy összeállítást, egy.hu-s cikk formájában. A 10 döntőbe került fotóval egy-egy 10.000 Ft értékű Erős Pista ajándékcsomagot lehet nyerni.

Fotóbeküldési időszak: november 10. és december 06. között

Eredményhirdetés: december 11., péntek.

Matriarchális társadalmak: jó az, ha a nők irányítanak?
A történelem során a nők helyzete, a női szerepek meghatározása és általában a nők értéke folyamatosan változott, hol előtérbe kerültek, hol másodrangúnak számítottak. Sok társadalomban a férfiak uralkodtak, és vannak vezető szerepben ma is, így számos helyen a nők egyenlőségére törekednek a XXI. században is. Azonban mindig voltak, pontosabban vannak (!) olyan társadalmak, ahol a nők irányítanak, ráadásul ezek a matriarchális közösségek állítólag igen hatékonyan működnek.

A cikket az Univer támogatta. 

 

Már követem az oldalt

X