Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
A szőlő útja a borig: a szüretről egypercben
Szüret

A szőlő útja a borig: a szüretről egypercben

Különleges országjárás: tarts velünk a borvidékek útján (2. rész)
Barangoló

Különleges országjárás: tarts velünk a borvidékek útján (2. rész)

Különleges országjárás: tarts velünk a borvidékek útján (1. rész)
Barangoló

Különleges országjárás: tarts velünk a borvidékek útján (1. rész)

Szőlő, must majd murci – Szüretelj Borbás Marcsival
Szüret

Szőlő, must majd murci – Szüretelj Borbás Marcsival

Ismerd meg az erdei állatokat testközelből!
Szüret

Ismerd meg az erdei állatokat testközelből!

„Ez egy óriási játszótér végtelen lehetőséggel” – Riportunk a pécsi szőlőgénbankból
Értékteremtők

„Ez egy óriási játszótér végtelen lehetőséggel” – Riportunk a pécsi szőlőgénbankból

Borkészítés a tenger mélyén és az űrben – speciális módszerek, amelyektől még jobb lehet az ital
Gasztronómia

Borkészítés a tenger mélyén és az űrben – speciális módszerek, amelyektől még jobb lehet az ital

Kultúrtáj-rehabilitáció Budán, avagy adják vissza az embereknek a budai vörösbort!
Barangoló

Kultúrtáj-rehabilitáció Budán, avagy adják vissza az embereknek a budai vörösbort!

Egy ünnep, ahol egyszerre dolgozol és bulizol –  ismered a szüretek világát?
Jeles napok

Egy ünnep, ahol egyszerre dolgozol és bulizol – ismered a szüretek világát?

Ünnepi vadhúsos recept: szarvaslapocka zöldségágyon
Receptek

Ünnepi vadhúsos recept: szarvaslapocka zöldségágyon

Gyógyteával permetezett szőlő és cukornádból készített dugó – a bioborok titkairól
Éltető kert

Gyógyteával permetezett szőlő és cukornádból készített dugó – a bioborok titkairól

Receptek

Levesek

Saláták

Desszertek

Főételek

Hirdetés

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Zalai borítós
Húsok

Zalai borítós

Borbás Marcsi receptje

Az elfeledett gabona száz arca: a köles nem csak madáreleség, sőt!

Az elfeledett gabona száz arca: a köles nem csak madáreleség, sőt!

Elfeledett ősi gabonánkra nem csak madáreleségként gondolhatunk! Könnyen emészthető, rosttartalma magas, B vitaminban gazdag, kovasav- és magnéziumforrás is egyben. És ha mindez nem lenne elég, gluténmentes, sokoldalúan felhasználható. Lehet belőle kása édesen és sósan, kiváló köretként, tehetjük lecsóba, töltelékekbe a rizst kiváltani. Csudajó pitéket és desszerteket varázsolhatunk belőle. Most néhány kedvencemet ajánlom, egyik finomabb, mint a másik!

Sült cukkinikrém az uzsonnás dobozba

Sült cukkinikrém az uzsonnás dobozba

Nap-nap után nehéz kérdés: mi legyen az uzsonnás dobozban? Mit vigyünk magukkal ebédre, tízóraira, kirándulásra, munkába? Sok szempontot kell figyelembe venni, de valljuk be, az idő és a pénz mindig előrébb való, mint az, hogy az ennivaló tényleg egészséges legyen! Pedig ilyenkor, nyár végén, a kert és a piac tengernyi finom hozzávalót kínál, amiből változatosan lehet készíteni finomságokat.

Birsalmakompót

Birsalmakompót

A késő ősz illatos és zamatos ajándéka a birs. 

6 isteni ropogtatnivaló

6 isteni ropogtatnivaló

Lehet a kívánságod lepény, pite vagy pogácsa, kelt vagy leveles tészta: mindenre van egy jó receptünk.

Savanyú kacsaragu

Savanyú kacsaragu

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü