
Hozzávalók
- 1 közepes méretű friss torma
- 3 szál újhagyma
- 1,5 liter zsíros tejszín
- 2 dkg vaj
- frissen őrölt bors
- só
- 1 üveg Univer Ecetes Torma
- 1 csokor petrezselyem
A tálaláshoz:
- sült bacon
- Univer Erős Pistás Torma
Elkészítés
A vajon megdinszteljük az aprított újhagymát és a lereszelt tormát. Ha megpuhult a torma, felöntjük tejszínnel és egy kevés vízzel. Ízesítjük sóval, borssal, ecetes tormával, majd készre főzzük. Ha megfőtt, le is turmixolhatjuk.
Tálaláshoz friss petrezselymet, újhagyma zöldjét és sült bacont adunk mellé. Aki bírja a csípőset, Erős Pistás tormát is tehet hozzá.
A recept megjelenését az Univer támogatta.
Kapcsolódó tartalom
