Ropogós burgonyagolyó
Olvasási idő: 1 perc

Ropogós burgonyagolyó

Borbás Marcsi receptje

Hozzávalók

  • 30 dkg burgonya
  • 3 dkg parmezán
  • 2 ek kukoricakeményítő
  • 1 csokor petrezselyem
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

A burgonyát meghámozzuk, majd kockára vágjuk, és megfőzzük sós vízben. Ezután simára áttörjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni, majd hozzáadjuk a keményítőt, és belereszeljük a parmezánt.

Ízesítjük finomra vágott petrezselyemmel és sóval. Az egészet simára elkeverjük. Diónyi golyókat készítünk a tésztából, amiket közepesen forró olajban pirosra sütünk.

Kapcsolódó tartalom
Diótorta
| 2025. augusztus 22

Diótorta

Borbás Marcsi receptje