
Hozzávalók
- 6 db tojás
- 2 szelet füstölt lazac
- friss kapor
- 1 szál újhagyma
- só, bors
- 1 púpos tk édes mustár
- kb. 2 ek majonéz
Elkészítés
A tojásokat megfőzzük. Ha készen vannak, hagyjuk őket hűlni, majd meghámozzuk, és hosszában kettévágjuk. A sárgáját egy tálba rakjuk, és krémesre kikeverjük a mustárral, a finomra vágott újhagymával, a kaporral, sóval, borssal. Annyi majonézt adunk hozzá, hogy krémes állaga legyen, viszont ne legyen folyós.
Ezután a tölteléket habzsákba rakjuk, és mindegyik főtt fehérjefélbe nyomunk egy adagot belőle. Érdemes mintás véget választani, hogy a végeredmény még csinosabb legyen. Ha elkészültünk, a lazacot vékony csíkokra vágjuk, és mindegyik tojásra ráhelyezünk egy darabot. Végül egy szép tányérra sorakoztatjuk a megtöltött tojásokat, és megszórjuk egy kis borssal, kaporral, valamint az újhagyma felkarikázott szárával.
Kapcsolódó tartalom
