Hirtelen sült csirkeszív grillen
Olvasási idő: 1 perc

Hirtelen sült csirkeszív grillen

Borbás Marcsi receptje

Hozzávalók

  • 20 db csirkeszív
  • 1 fej vöröshagyma
  • ½ szem sárga kaliforniai paprika
  • ½ szem piros kaliforniai paprika
  • 4 szem koktélparadicsom
  • 2 ek kacsazsír
  • bors

Elkészítés

A csirkeszíveket megtisztítjuk, a felesleges részeket levágjuk róla, majd hosszában négybe felvágjuk.

A koktélparadicsomokat félbevágjuk, a paprikát felcsíkozzuk, a hagymát pedig felkarikázzuk.

A vasserpenyőnket a grillsütőn tűzforróra felmelegítjük, majd beletesszük a kacsazsírt. Ha a zsiradék füstölni kezd, akkor rádobjuk a feldarabolt szíveket. Folyamatosan kevergetjük, hogy hirtelen jól átpiruljon a szívdarabok minden oldala.

Ha körbepirultak, akkor rádobjuk a feldarabolt zöldségeket, és azokkal együtt is kevergetjük. Fontos, hogy ne tudjon semmi levet engedni, hogy ne párolódjon az étel, hanem süljön. Ha a szív néhány perc múlva megpuhult, levesszük a tűzről a serpenyőt, és megsózzuk, valamint ízlés szerint frissen őrölt borssal is fűszerezzük.

Kapcsolódó tartalom
Zöldséglasagne diétásan
| 2025. augusztus 01

Zöldséglasagne diétásan

Borbás Marcsi receptje