Vacsorázz Borbás Marcsival!

Gasztro

Vacsorázz Borbás Marcsival!

Új cikksorozatot indít az egy.hu.

Sokszor a karácsonyt hibáztatjuk; a nagymama sütijét és apa halászlevét, mikor januárban szembesülünk testünk méretével, a felszaladt kilókkal, vagy éppen a nem várt gombvarrásokkal a télikabáton. Máskor meg az egész éves stresszt, a kikapcsolódás hiányában fellépő idegességet és az idő kóros hiányát, amik miatt a sok-sok feszültséget megpróbáltuk kienni magunkból... Ha a körülmények mások is, a vége ugyanaz: felszaladt kilók, feszülő ruhák, nyűgös hangulat.

Aztán jön a január, a maga locsi-pocsi elszántságával; hogy idén márpedig minden más lesz.

És ahhoz, hogy ez így is legyen, az egy.hu szeretne segítséget nyújtani.

Tovább olvasok

Éppen ezért januárban kiemelten foglalkozunk az evés témakörével, az étkezés örömével és a lemondással is, ami nem feltétlenül egyenlő a szenvedéssel, bárki bármit is mond. Számos anyagunkban visszaköszön majd a téma, érdemes lesz minden rovatban figyelni kiemelt cikkeinket.

Ezzel párhuzamosan pedig január 6-tól kezdődően minden nap megosztunk egy alakkímélő vacsorareceptet Borbás Marcsitól. Lesznek a javasolt ételek között saláták, levesek és könnyebb főételek is – természetesen változatosan válogatva, érthetően leírva, ahogyan azt Marcsitól megszokhatta mindenki.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha csak egy dolgot teszel naponta az egészségedért, egy étkezéseden változtatsz, már hálás lehetsz magadnak, és a tested is értékelni fogja a próbálkozást.

Egy életed, egy 2020-as januárod van – egyél jól, legyél jól benne! 

Ajánljuk még:

Zöldre van a torta festve – de nem mindegy, hogy mivel!

A zsenge csalánlevél gazdag vitaminforrás, kitűnő főzeléket, levest főzhetünk belőle. Mint ínségétel, a paraszti konyhák régebben ismerték, de újabban a trendi éttermek is felismerték a csalánt, mint a reformkonyha egyik pompás alapanyagát. Aki megszereti, rá fog jönni, hogy a csalánban még ennél is több van! Mint természetes zöldítőt, mint ásványianyag-raktárt, belekomponálhatjuk akár sós- vagy édes süteménybe is.

 

Már követem az oldalt

X