Vacsorázz Borbás Marcsival!

Gasztro

Vacsorázz Borbás Marcsival!

Új cikksorozatot indít az egy.hu.

Sokszor a karácsonyt hibáztatjuk; a nagymama sütijét és apa halászlevét, mikor januárban szembesülünk testünk méretével, a felszaladt kilókkal, vagy éppen a nem várt gombvarrásokkal a télikabáton. Máskor meg az egész éves stresszt, a kikapcsolódás hiányában fellépő idegességet és az idő kóros hiányát, amik miatt a sok-sok feszültséget megpróbáltuk kienni magunkból... Ha a körülmények mások is, a vége ugyanaz: felszaladt kilók, feszülő ruhák, nyűgös hangulat.

Aztán jön a január, a maga locsi-pocsi elszántságával; hogy idén márpedig minden más lesz.

És ahhoz, hogy ez így is legyen, az egy.hu szeretne segítséget nyújtani.

Éppen ezért januárban kiemelten foglalkozunk az evés témakörével, az étkezés örömével és a lemondással is, ami nem feltétlenül egyenlő a szenvedéssel, bárki bármit is mond. Számos anyagunkban visszaköszön majd a téma, érdemes lesz minden rovatban figyelni kiemelt cikkeinket.

Ezzel párhuzamosan pedig január 6-tól kezdődően minden nap megosztunk egy alakkímélő vacsorareceptet Borbás Marcsitól. Lesznek a javasolt ételek között saláták, levesek és könnyebb főételek is – természetesen változatosan válogatva, érthetően leírva, ahogyan azt Marcsitól megszokhatta mindenki.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha csak egy dolgot teszel naponta az egészségedért, egy étkezéseden változtatsz, már hálás lehetsz magadnak, és a tested is értékelni fogja a próbálkozást.

Egy életed, egy 2020-as januárod van – egyél jól, legyél jól benne! 

Ajánljuk még:

Fahasábos dekoráció – az egyszerűségből áradó melegség

Tél vége felé már ott lebeg a levegőben a tavasz ígérete – a kínaiak szerint a nyár a téli napfordulóval kezdődik, hiszen ekkortól már egyre hosszabbak lesznek a nappalok. Napról napra több a madárdal, simogatóbb a napsütés, és mindig nagyobb vágyat érzek, hogy az örökzöldes és mohás dekorációkat felváltsák a tavaszi virágosok. Íme, néhány ötlet ahhoz, hogyan használhatjuk fel a fadarabokat, hasábokat az egyszerű lakásdíszekhez!