Hozzávalók
- 1 kg pecsenye kacsamáj
- 2-3 ek kacsazsír
- 1 kg vöröshagyma
- 3 db paradicsom
- 3 db nyers paprika
- erős paprika, ízlés szerint
- 1 ek pirospaprika
- őrölt bors ízlés szerint
- húslé
Elkészítés
A májakat hosszában kettévágjuk, és egy olyan serpenyőbe vagy edénybe tesszük, amit szabadtűzre vagy grillsütőre tudunk tenni. Az alját alaposan megkenjük libazsírral.
Ezután a májat beborítjuk a félkarikára vágott vöröshagymával, a karikára vágott paradicsommal és csípőspaprikával, majd megszórjuk az őrölt borssal. Annyi húslevet öntünk rá, hogy „tocsogjon” benne. Lefedve az egészet összesütjük. Tálaláskor ízlés szerint enyhén sózzuk.
A megjelenést az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum és a Baromfi Termék Tanács támogatta.
Ajánljuk még: