Hozzávalók:
- 1 kg harcsafilé
- 2 fej közepes vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 3 dl tejszín
- friss vagy fagyasztott vargánya
- bazsalikom
- só
- bors
Elkészítés:
A harcsafilét felkockázzuk, sózzuk, majd olívaolajon lepirítjuk. Ezután a lepirított harcsakockákat félretesszük, majd a felkockázott vöröshagymát lesütjük. A vargányaszeleteket rátesszük, zsírjára pirítjuk, kevés sóval és borssal ízesítjük, végül felöntjük a tejszínnel, és megforraljuk. Erre helyezzük a megpirított harcsakockákat, rászeljük a friss bazsalikomot és a felaprózott fokhagymát is hozzáadjuk.
Ízlés szerint sóval ízesítjük, és rövid, 6-8 perces főzés után kész az ételünk.
Főtt szélesmetélttel tálaljuk.
Ajánljuk még: