Gasztro

Nyári relax koktél

Borbás Marcsi receptje

Hozzávalók

  • 45 ml levendulatea
  • 45 ml Piroska Feketeribizli Szörp
  • 15 ml narancslé
  • 100 ml szóda
  • friss feketeribizli

 

Tovább olvasok

Elkészítés 

Levendulából teát főzünk, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Egy poharat megtöltünk jéggel, majd beleöntjük a teát is. Ezután jöhet bele a szörp, a narancslé, illetve a szóda is.

Végül néhány szem friss feketeribizlit is adunk hozzá.

A recept megjelenését a Piroska Szörp támogatta.

Ajánljuk még:

Sütőtökös curry szűzpecsenyével

Hideg időben mindig jólesik valami fűszeres, valami nagyon zamatos, valami csípős. A gyömbér, a kurkuma, a chili, a fahéj belülről is melegítenek, egy könnyű és színes egytálételnek pedig elképesztően finom ízt adnak. A sütőtöknek még nem járt le az ideje, amíg csak lehet, fogyasszuk sütve, levesnek, rakottan vagy akár egy fenséges curryben!