Hozzávalók
A töltelékhez:
- 40 dkg darált dagadó (de bármilyen más darált sertéshús jó)
- só
- bors
A cukkinihez:
- 1 db tölteni való cukkini
- 1 fej vöröshagyma
- krémsajt
- friss petrezselyem
Elkészítés
Egy kevés olajon felrakjuk az apró kockára vágott vöröshagymát párolódni. A darált dagadót hozzáadjuk a dinsztelődő hagymához, majd kicsit megborsozzuk. Figyeljünk rá, hogy a húst ne szárítsuk ki teljesen. Ha átpuhult, akkor levesszük a tűzről, és egy tálba rakjuk kihűlni.
A kihűlt hagymás húshoz hozzáadunk egy kis krémsajtot és felaprított petrezselymet. Jó alaposan összekeverjük, és a félbe vágott cukkinibe töltjük.
Tipp: próbáljunk a töltelékkel bátran variálni, ha valamilyen különleges ízre vágynánk!
Marcsi ezt az ételt így készítette el:
Ajánljuk még: